Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Χ. Μαντάς: Η θεσμική οριοθέτηση όλων μας και του κ. Καμμένου είναι αναγκαία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χ. Μαντάς: Η θεσμική οριοθέτηση όλων μας και του κ. Καμμένου είναι αναγκαία

Είναι σημαντική πραγματικότητα με ποιοτική διαφορά καθώς πράγματι έχουμε εξέλθει από τα μνημόνια και γινόμαστε σιγά – σιγά μια κανονική χώρα σημείωσε μιλώντας Στο Κόκκινο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα θετικά μέτρα του προϋπολογισμού.

Ο κ. Μαντάς μίλησε με τον Γιώργο Τραπεζιώτη για τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής, στις δυσκολίες, τον πλούτο των απόψεων, την αναδιάταξη των δυνάμεων «για τις επόμενες μάχες που έχουμε», οι οποίες «θα κρίνουν το μέλλον της χώρας μας και της Ευρώπης». Ενώ μίλησε και για τις διαφορετικές προσεγγίσεις για την ανασύνταξη του κόμματος, καθώς και στις επιλογές που πρέπει να γίνουν.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην προετοιμασία που γίνεται για τις εκλογές και στις ελλείψεις ειδικά στην επαρχία καθώς και στη δυσκολία της επικοινωνίας ανάμεσα στο κόμμα και την κυβέρνηση ειδικά στην περιφέρεια. Ενώ συζητήθηκαν τα ζητήματα της επόμενης μέρας και της υλοποίησης των εξαγγελιών του πρωθυπουργού.

Ο κ. Μαντάς δεν παράλειψε να τονίσει ότι οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στην επίσημη αποστολή της κυβέρνησης «δημιουργούν προβληματισμό», «αυτό είναι προβληματικό και πρέπει να διορθωθεί». Ενώ εξήγησε ότι πέραν αυτού στα κεντρικά ζητήματα δεν είπε κάτι καινούργιο ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας και οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την εξωτερική πολιτική της χώρας είναι ξεκάθαρες.

Σημείωσε δε ότι η θεσμική οριοθέτηση όλων και του κ. Καμμένου είναι αναγκαία για τη λειτουργία μιας κυβέρνησης συνεργασίας. Εντούτοις δεν διακρίνει κάποια σοβαρή κρίση.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL