Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Κ. Ζαχαριάδης: Η παρούσα κυβέρνηση και με την παρούσα σύνθεση πρέπει να συνεχίσει
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Ζαχαριάδης: Η παρούσα κυβέρνηση και με την παρούσα σύνθεση πρέπει να συνεχίσει

Η παρούσα κυβέρνηση με την παρούσα σύνθεση πρέπει να συνεχίσει σημείωσε μιλώντας Στο Κόκκινο ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος τόνισε ότι τα δύο κόμματα που συγκυβερνούν παρά τη διαφορετικότητά τους και τις διαφορές θέσεις τους σε μικρά ή μεγάλα ζητήματα τον επόμενο χρόνο έχουν σημαντικό κυβερνητικό έργο να διεκπαιρεώσουν.   

Ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε «στη μεγάλη μάχη για την αύξηση του κατώτατου μισθού», «στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την μη περικοπή των συντάξεων» και στην έκβαση της που θα την γνωρίζουμε σε μερικά 24ωρα, καθώς και σε μια σειρά ζητήματα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη «για τη δίκαιη αποφορολόγηση και σταδιακή ελάφρυνση των βαρών» κ.ά. με τα οποία συμφωνεί ο ελληνικός λαός ανεξάρτητα με το αν ψηφίζει ή όχι ΣΥΡΙΖΑ.

O κ. Ζαχαριάδης μιλώντας με τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη και τον Βαγγέλη Καραγεώργο εξήγησε μεταξύ άλλων πως «Αν το κάλεσμα για προγραμματικές συγκλίσεις δεν βρίσκει ευήκοα ώτα στην ηγεσία των κομμάτων της Κεντροαριστεράς, είναι σίγουρο ότι ο διάλογος αυτός ήδη γίνεται στη βάση και θα γονιμοποιηθεί περαιτέρω ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL