Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
Κ. Ζαχαριάδης: Είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί το κυβερνητικό έργο ειδικά σε τομείς όπως τα εργασιακά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Ζαχαριάδης: Είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί το κυβερνητικό έργο ειδικά σε τομείς όπως τα εργασιακά

«Εκτιμώ ότι τα κοινωνικά καύσιμα και η πολιτική συγκολλητική ουσία αυτής της κυβέρνησης που έχει προκύψει από τις εκλογές του 2015 δεν έχει εξαντλήσει τη δυναμική της, υπάρχουν βεβαίως διαφορές και αντιθέσεις» τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Κώστας Ζαχαριάδης, που είναι διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επισήμανε ότι η κυβέρνηση αυτή μπορεί και πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία.

«Τα ξέραμε όταν κάναμε συγκυβέρνηση με τον κ. Καμμένο ότι εμείς είμαστε ένα κόμμα πλατύ αριστερό προοδευτικό που εκκινούμε από τον χώρο της ανανεωτικής, της ριζοσπαστικής αριστεράς, ενώ ο κ. Καμμένος είναι ένας πολιτικός και συγκρότησε ένα  κόμμα το οποίο προέρχεται από τον συντηρητικό χώρο. Και ξέραμε εξ αρχής τη θέση του για το Μακεδονικό» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαχαριάδης, ενώ εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να ολοκληρωθεί το κυβερνητικό έργο ειδικά σε τομείς όπως τα εργασιακά, ο περιορισμό της ανεργίας κ.ά.

«Όλη η υπόλοιπη ατζέντα τώρα που περάσαμε τη γιγαντιαία δυσκολία των μνημονίων, τώρα που ισορροπήσαμε τη χώρα, τώρα που μέχρι και ο κ. Στουρνάρας με μια μικρή καθυστέρηση λέει ότι τα βασικά μεγέθη της οικονομίας είναι σταθερά, μπορεί να πάμε καλύτερα και ότι αυτά που έγιναν στο χρηματιστήριο είναι κερδοσκοπικές πιέσεις τον funds και όχι δομικά προβλήματα της Οικονομίας νομίζω ότι πρέπει να δουλέψουμε σε αυτήν την κατεύθυνση», σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL