Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Θεοχαρόπουλος για τη συμφωνία των Πρεσπών: Η ΔΗΜ.ΑΡ. έχει τοποθετηθεί καθαρά ότι απαιτείται λύση στο "Μακεδονικό"

Υποστήριξε πως αν οι ΑΝ.ΕΛΛ. συνεχίσουν να διαφωνούν, πρέπει να γίνουν εκλογές μετά την ψήφιση της συμφωνίας

“Η ΔΗΜ.ΑΡ. έχει τοποθετηθεί καθαρά ότι απαιτείται επίλυση του ονοματολογικού ζητήματος. Είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα, στο οποίο χρειάζεται επιτέλους λύση” τόνισε ο Θ. Θεοχαρόπουλος από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται για τη ΔΕΘ, τέσσερις μέρες αφότου η Φ. Γεννηματά ανακοίνωσε από το Βελλίδειο ότι η ΔΗ.ΣΥ. θα καταψηφίσει τη συμφωνία.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. είπε σε συνέντευξή του (ρ/σ Πρακτορείο) ότι εφόσον οι ΑΝ.ΕΛΛ. συνεχίσουν να μη στηρίζουν τη συμφωνία των Πρεσπών, τότε ο πρωθυπουργός θα πρέπει να δεσμευτεί ότι, αφότου έρθει η συμφωνία στη Βουλή για ψήφιση, αμέσως μετά θα προκηρυχθούν εκλογές. “Δεν είναι δυνατόν με τη στάση των ΑΝ.ΕΛΛ., αν έρθει η συμφωνία και ψηφιστεί από την πλειοψηφία της Βουλής -των βουλευτών έστω-, να συνεχίσουν να συγκυβερνούν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛΛ. την επόμενη μέρα, χωρίς να συμβαίνει τίποτε” είπε.

"Στη Ν.Δ. έχει πάρει κεφάλι η σκληρή Δεξιά"

Κριτική άσκησε και στον Κυρ. Μητσοτάκη ότι “από την περίοδο και μετά που εκλέχθηκε πρόεδρος της Ν.Δ. νομίζω πως έχει πάρει κεφάλι το κομμάτι της σκληρής Δεξιάς στη Ν.Δ.”. Σημείωσε ότι “Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης είναι αυτοί που περνούν την πολιτική τους στη Ν.Δ.” και ότι οι σκληρά δεξιές θέσεις πρέπει να απομονωθούν, προσθέτοντας ότι το ίδιο λέει και για τον Π. Καμμένο.

 

Ν.ΛΙΟΝ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις