Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.6°C21.8°C
3 BF 75%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.8°C16.2°C
3 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.1°C20.0°C
1 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
24.4°C28.8°C
6 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 94%
Συναντήσεις Τσίπρα με Μέι - Κόρμπιν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συναντήσεις Τσίπρα με Μέι - Κόρμπιν

Σε Βρυξέλλες και Λονδίνο θα βρίσκεται όλη αυτή την εβδομάδα, αρχής γενομένης από σήμερα, ο Έλληνας πρωθυπουργός. Σήμερα θα συμμετάσχει στην έκτακτη σύνοδο κορυφής για το μεταναστευτικό, όπου πάντως δεν αναμένονται αποφάσεις, καθότι πρόκειται για ανεπίσημη συνάντηση δεκαέξι χωρών.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνόδου στις Βρυξέλλες, ο Αλ. Τσίπρας μεταβαίνει στο Λονδίνο για επίσημη επίσκεψη (Δευτέρα έως Τετάρτη), όπου την Τρίτη θα έχει σημαντικές συναντήσεις με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τ. Μέι στην Downing Street και τον αρχηγό των Εργατικού Κόμματος Τζ. Κόρμπιν.

Στο Σίτι

Δεδομένου του αυξημένου ενδιαφέροντος που παρατηρείται εκ μέρους της επενδυτικής / χρηματοπιστωτικής κοινότητας του Σίτι γύρω από την πορεία ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, η επίσκεψη Τσίπρα στο Λονδίνο έχει και χαρακτήρα ενίσχυσης της εξωστρέφειας και συνεπώς είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξουν και σχετικές επαφές. Στη βρετανική πρωτεύουσα θα βρίσκονται παράλληλα και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δ. Λιάκος και ο διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου της Γ.Γ. Πρωθυπουργού Γ. Τσίπρας.

Αύριο, Δευτέρα, ο πρωθυπουργός συναντάται με τον αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Βρετανίας Γρηγόριο και εν συνεχεία με νέους Έλληνες επιστήμονες. Το πρόγραμμα στο Λονδίνο ολοκληρώνεται την Τετάρτη με ομιλία στο London Business School, για να επιστρέψει αμέσως μετά στις Βρυξέλλες, για τη σύνοδο κορυφής την Πέμπτη και την Παρασκευή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL