Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
8.6°C14.6°C
1 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
8.1°C13.5°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C15.8°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
7 °C
6.9°C10.2°C
0 BF 100%
Τ. Κουίκ: Θα πάμε μέχρι τέλους με τον ΣΥΡΙΖΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τ. Κουίκ: Θα πάμε μέχρι τέλους με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Θα βαδίσουμε μέχρι τέλους και από εκεί και πέρα όταν έρθει η συμφωνία (σ.σ. για το «Μακεδονικό» θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, απαντώντας στον Παναγιώτη Σγουρίδη που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή.

"Δεν έχει εξουσιοδοτηθεί ο κ.Σγουρίδης να διατυπώσει τέτοια άποψη", σχολίασε ο Τ. .Κουικ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7. Ανέφερε ότι θέση επίσημη εκφράζει ο Πάνος Καμμένος και ο εκπρόσωπος και πως η επίσημη θέση συνοψίζεται στο "ότι θα βαδίσουμε μέχρι τέλους και από εκεί και πέρα όταν έρθει η συμφωνία θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε".

Κληθείς να διευκρινίσει εάν σκοπός των ΑΝΕΛ είναι να παραμείνουν στην κυβέρνηση μέχρι το τέλος της θητείας της, ασχέτως από το τι θα πράξουν όταν η συμφωνία για το Σκοπιανό έρθει στη Βουλή, ο Τ. Κουίκ απάντησε "βεβαίως" και πρόσθεσε "δε θα διευκολύνουμε εκείνους που είναι φορτωμένοι με όλες τα ανομήματα του παρελθόντος να έρθουν στην εξουσία για να κουκουλώσουν ό,τι κάνανε και να ζητήσουν την ασυλία. Θα πάμε μέχρι τέλους και θα παρακαλέσω τη Δικαιοσύνη να επισπεύδει τις υποθέσεις που χειρίζεται. Τρέξτε όσο μπορείτε, βεβαίως γνωρίζω ότι είναι λίγοι".

Υποστήριξε ότι η ΝΔ είναι ένα τριχοτομημένο κόμμα που έκανε πρόταση μομφής για εσωτερική κατανάλωση και στοχεύοντας και στους ΑΝΕΛ, ενώ εκτίμησε ότι πολλοί στη ΝΔ στην πραγματικότητα τρίβουν τα χέρια τους που άλλοι περνούν τη συμφωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL