Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C20.2°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.9°C
0 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.5°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.1°C15.1°C
0 BF 51%
Π. Καμμένος: Έρχονται καλύτερες μέρες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Καμμένος: Έρχονται καλύτερες μέρες

“Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έχουμε καλά νέα για την πατρίδα μας. Έρχονται καλύτερες ημέρες” τόνισε χθες ο Π. Καμμένος κατά τα εγκαίνια 14 διαμερισμάτων για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στο Λουτράκι. “Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έχουμε την τελική απόφαση από το Eurogroup, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού και τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης”, υπογράμμισε ο Π. Καμμένος.

“O ελληνικός λαός πλήρωσε πολύ ακριβά την κρίση αυτά τα οκτώ χρόνια” επισήμανε ο Π. Καμμένος εκφράζοντας την ελπίδα ότι πλέον “θα έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά τα οποία στερήθηκαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αυτά τα χρόνια και βεβαίως το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και οι οικογένειές τους”.

Δυσκολία κατανόησης από μέλη των ΑΝ.ΕΛΛ.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. Π. Σγουρίδης επισήμανε ότι το κόμμα θα παραμείνει στην κυβέρνηση μέχρι την κύρωση της συμφωνίας για το “Μακεδονικό” από τη Βουλή. “Κρατήστε τη λέξη: Μέχρι να έρθει η συμφωνία” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Π. Σγουρίδης υπογραμμίζοντας ότι οι ΑΝ.ΕΛΛ. θα καταψηφίσουν τη συμφωνία κι από εκεί και πέρα τα όργανα του κόμματος θα αποφασίσουν για την περαιτέρω στάση του κόμματος σε σχέση με την παραμονή στην κυβέρνηση.

Ο Π. Σγουρίδης τόνισε οι ΑΝ.ΕΛΛ. θα ήταν “ανεύθυνοι” αν δημιουργούσαν αστάθεια ενώ η χώρα φτάνει στο “τέλος της πορείας” σε σχέση με την έξοδο από τα Μνημόνια κι η Τουρκία παραμένει απειλητική. Ο Π. Σγουρίδης αναγνώρισε ότι “υπάρχει μια δυσκολία στα μέλη και στα στελέχη μας να κατανοήσουν ότι η καταψήφιση της πρότασης μομφής δεν σημαίνει υπερψήφιση της συμφωνίας”.

Πάντως, ο Π. Σγουρίδης επισήμανε ότι όταν η συμφωνία για το “Μακεδονικό” φτάσει στη Βουλή “θα έχουν τελειώσει τα προαπαιτούμενα, θα έχει τελειώσει το Eurogroup, θα έχουμε βγει από την επιτροπεία, θα έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο στάδιο από όσα ήταν αυτά που έκαναν τον Αλ. Τσίπρα και τον Π. Καμμένο να προχωρήσουν στη συνεργασία”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL