Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C17.6°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C14.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 81%
Γιάννης Μυλόπουλος: / Γιάννης Μυλόπουλος: Fake news οι καθυστερήσεις στο μετρό Θεσσαλονίκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιάννης Μυλόπουλος: / Γιάννης Μυλόπουλος: Fake news οι καθυστερήσεις στο μετρό Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη. «Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στην πορεία των έργων του μετρό, τα πάντα λειτουργούν βάσει χρονοδιαγράμματος» τόνισε εκ νέου ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος διαψεύδοντας δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για νέες καθυστερήσεις στο έργο εξαιτίας της μεταφοράς των κοινωφελών δικτύων στην περιοχή της Βενιζέλου.

Μιλώντας μάλιστα ο Γ. Μυλόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο της Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε fake news τις σχετικές δήθεν πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας προσθέτοντας ότι τα σχετικά δημοσιεύματα «δεν είναι τόσο αθώα». «Δεν θυμάμαι κανέναν από αυτούς που τώρα ανησυχούν τόσο πολύ μην καθυστερήσει λίγο η Βενιζέλου να διαμαρτύρεται όταν το έργο ήταν σταματημένο» σχολίασε και πρόσθεσε ότι «τώρα που το έργο προχωρεί, που το έργο τελειώνει, τώρα ενοχλούνται και διαμαρτύρονται» για δήθεν καθυστερήσεις.

«Όσο περισσότερο προχωράει το μετρό, τόσο περισσότερο κάποιοι προσπαθούν να εφεύρουν, να επινοήσουν εμπόδια, καθυστερήσεις, προβλήματα, ώστε να δημιουργήσουν καχυποψία στον κόσμο» συνέχισε.

Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό υποστήριξε, επίσης, ότι «η προσπάθεια υπονόμευσης έρχεται από συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους», ενώ επισήμανε πως «όσο περισσότερο αυτοί ανησυχούν, τόσο περισσότερο επιβεβαιωνόμαστε ότι καλά πάμε. Για να ανησυχούν αυτοί τόσο πολύ, κάτι καλό έχουμε κάνει στην πόλη μέχρι τώρα».

Εξήγησε, επίσης, ότι στον σταθμό της Βενιζέλου πρόκειται να μετακινηθεί ένας αγωγός της ΕΥΑΘ που βρίσκεται μέσα στον χώρο, που θα γίνουν εργασίες, ενώ για το ότι ο συγκεκριμένος κεντρικός δρόμος θα κλείσει τελικά το φθινόπωρο και όχι το καλοκαίρι, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, σημείωσε ότι «τέτοια προβλήματα αλλαγής στη ροή των εργασιών συμβαίνουν καθημερινά». Διαβεβαίωσε πως «οι εργασίες στη Βενιζέλου προχωρούν κανονικά, δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση», ενώ μίλησε και για τη μεγάλη πρόοδο του έργου που «δεν λαμβάνει μεγάλη δημοσιότητα...».

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι στην Καλαμαριά ο πρώτος μετροπόντικας βρίσκεται μόλις 66 μέτρα από την ολοκλήρωση της διάνοιξης της σήραγγας και και πως το αμαξοστάσιο στην Πυλαία είναι ολοκληρωμένο κατά 96% και το Σάββατο 16.6 θα διοργανωθεί συναυλία για το κοινό. «Αυτά είναι θετικές ειδήσεις που η Θεσσαλονίκη δεν τις είχε δει ποτέ» τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL