Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Π.Σκουρλέτης: Διαφορετικά θέματα η κατάτμηση της Β' Αθήνας και η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π.Σκουρλέτης: Διαφορετικά θέματα η κατάτμηση της Β' Αθήνας και η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού

«Το θέμα της κατάτμησης της Β' Αθήνας και το θέμα της δυνατότητας να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού είναι δύο διαφορετικά θέματα. Όπως διαφορετικό θέμα είναι και ο εκλογικός νόμος» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σχετικά με τη στάση της ΝΔ στο θέμα του συσχετισμού της κατάτμησης των μεγάλων εκλογικών περιφερειών με το δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να σημειώσει στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha ότι «η επίκληση ότι τα συζητάμε όλα μαζί τώρα, εγώ το αντιλαμβάνομαι ως υπεκφυγή να συμφωνήσουμε, που αυτό στα λόγια αποτελεί τον κοινό μας τόπο».

«Είναι διαφορετικά θέματα, τα οποία δεν μπορούμε να τα συγχέουμε» συνέχισε ο υπουργός Εσωτερικών και εξήγησε ότι «το ένα είναι υπέρ-ώριμο και αφορά την κατάτμηση της εκλογικής περιφέρειας. Για το άλλο θα πρέπει να δούμε πάρα πολλές παραμέτρους, και τεχνικές και ουσιαστικές».

Ο Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε δε ότι «κάποια στιγμή η καχυποψία πρέπει να υποχωρήσει. Να έρθουν αύριο οι εκπρόσωποι των κομμάτων. Δεν καταλαβαίνω αυτό το μπρος πίσω των προηγούμενων ωρών και ημερών, όπου έλεγαν θα δούμε αν θα έρθουμε κ.λπ. Ας έρθουν να καταθέσουν τις διαφωνίες τους».

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL