Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.0°C
3 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.1°C14.4°C
2 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.7°C14.8°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C20.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.4°C
0 BF 94%
Σήμερα η Π.Γ., τη Δευτέρα η Κ.Ο.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σήμερα η Π.Γ., τη Δευτέρα η Κ.Ο.

Η μεταρρύθμιση του "Κλεισθένη" στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το αναπτυξιακό στρατηγικό σχέδιο θα συζητηθούν σήμερα στις 13:00 στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου. Το παρών αναμένεται να δώσουν, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, ο υπουργός Οικονομίας Γ. Δραγασάκης και ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης.

Στο μεταξύ, την Κοινοβουλευτική Ομάδα συγκαλεί τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να αναφερθεί στα θέματα της οικονομίας και της διαδικασίας ολοκλήρωσης της τέταρτης αξιολόγησης καθώς και στον οδικό χάρτη της εξόδου από τα Μνημόνια με τη διάψευση των σεναρίων περί επέκτασης του προγράμματος, και στο αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα τεθεί προς έγκριση στο ερχόμενο Eurogroup της 27ης Απριλίου.

Παράλληλα, ο Αλ. Τσίπρας αναμένεται να αναφερθεί και στα ελληνοτουρκικά, σε μια στιγμή που οι πρόωρες εκλογές στη γείτονα πυροδοτούν νέα ένταση της προκλητικότητας, ενώ ενδέχεται να ενημερώσει τους βουλευτές για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις όσον αφορά το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL