Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Ν.Δ. χαμένη στην παραγωγικότητα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν.Δ. χαμένη στην παραγωγικότητα

"Εάν στη Ν.Δ., επεδείκνυαν, όταν ήταν στην κυβέρνηση, την ίδια παραγωγικότητα στην εκτέλεση του έργου του μετρό με αυτή που επιδεικνύουν στην ταχύτητα έκδοσης ανακοινώσεων, σήμερα οι Θεσσαλονικείς θα χρησιμοποιούσαν το μετρό...". Με αυτόν τον καυστικό τρόπο σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης τη «βιομηχανία» ανακοινώσεων της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. που επιχειρεί να απαξιώσει το κυβερνητικό έργο στη Θεσσαλονίκη και την μεγάλη πρόοδο που έχει σημειωθεί στο συγκεκριμένο έργο, το οποίο στην κυριολεξία «καρκινοβατούσε».

«Εάν δεν γνωρίζαμε ότι το χιούμορ δεν ανήκει στα ατού της Ν.Δ., θα γελούσαμε με την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερα εκεί που γίνεται αναφορά στην πραγματική ευαισθησία που έχει η αξιωματική αντιπολίτευση για τις δυτικές συνοικίες. Για την περιοχή δηλαδή που είχε εγκαταλείψει εντελώς και που μέσα σε τρία χρόνια έγιναν όσα οι 'ευαίσθητοι' δεν έκαναν σε σαράντα χρόνια (ΤΟΜΥ, στρατόπεδο Παύλου Μελά κ.λπ.)» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι η νέα επίθεση της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. ήρθε μετά την έναρξη της διαβούλευσης για την επέκταση του μετρό στη δυτική Θεσσαλονίκη. Πάντως, διάφορα τοπικά στελέχη της Ν.Δ. από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναγνωρίζουν ότι πλέον ότι το μετρό «τρέχει» βάσει των χρονοδιαγραμμάτων, όπως και ότι η σημερινή κυβέρνηση ικανοποίησε πάγια αιτήματα της πόλης που οι προηγούμενες είχαν για δεκαετίες στο συρτάρι...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL