Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επιτροπή Δεοντολογίας: Ομόφωνη πολιτική αποδοκιμασία του Αρ. Φωκά

Eurokinissi

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων σε υπόμνημά του υποστήριξε ότι το «να καεί, να καεί η… η Βουλή» διέλαθε της προσοχής του και ότι «δεν αντέδρασα κατασταλτικά από καθαρή αμέλεια και αμηχανία»

Την πολιτική αποδοκιμασία του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά αποφάσισε ομόφωνα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Ο ίδιος ο βουλευτής σε υπόμνημά του υποστήριξε ότι το «να καεί, να καεί η… η Βουλή» διέλαθε της προσοχής του και ότι «δεν αντέδρασα κατασταλτικά από καθαρή αμέλεια και αμηχανία». «H συγγνώμη μου είναι ειλικρινής. Η συμπεριφορά μου δεν ήταν προϊόν δόλου αλλά αμέλειας» δηλώνει ο Αρ. Φωκάς.

Ακόμη αναφέρει ότι πρόκειται για ένα «λανθασμένο» και «μειωτικό σύνθημα» που προσβάλλει τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία, το οποίο «παρείσφρησε» μεταξύ άλλων οπαδικών συνθημάτων. Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων χαρακτηρίζει τον ΠΑΟΚ ως «ιστορικότατη και πολυβασανισμένη» ομάδα και δηλώνει οπαδός της.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με την κοινωνία όρθια

Το έργο της σημερινής κυβέρνησης ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015 κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Η κοινωνία ήταν σε τέτοιο βαθμό επιβαρυμένη από τα καταστροφικά μέτρα της προηγούμενης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο