Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στο Καστελόριζο ο Αλέξης Τσίπρας

ΑΜΠΕ

«Δεν ήρθα να κάνω διάγγελμα εδώ, ήρθα να εγκαινιάσω μονάδα αφαλάτωσης, αν και είναι καλός ο χώρος για διαγγέλματα», δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά την άφιξή του στο νησί

Στο Καστελόριζο έφτασε λίγο πρίν τις 12 ο Αλέξης Τσίπρας. Στο ελικόπτερο το οποίο μετέφερε τον πρωθυπουργό βρίσκονταν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Τον Αλ.Τσίπρα υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του νησιού, με επικεφαλής το δήμαρχο Γιώργο Σαμσάκο, και ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός.

Εκεί, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αχλαδιώτης αναφέρθηκε στα προβλήματα του νησιού ενώ χαρακτήρισε τιμή για τον τόπο, την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Απαντώντας ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Δεν ήρθα να κάνω διάγγελμα εδώ, ήρθα να εγκαινιάσω έργο -μονάδα αφαλάτωσης, αν και είναι καλός ο χώρος για διαγγέλματα».

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το έργο που έρχεται, μετά από δεκαετίες, θα δώσει λύση σε ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων του νησιού.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο