Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στο Καστελόριζο ο Αλέξης Τσίπρας

ΑΜΠΕ

«Δεν ήρθα να κάνω διάγγελμα εδώ, ήρθα να εγκαινιάσω μονάδα αφαλάτωσης, αν και είναι καλός ο χώρος για διαγγέλματα», δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά την άφιξή του στο νησί

Στο Καστελόριζο έφτασε λίγο πρίν τις 12 ο Αλέξης Τσίπρας. Στο ελικόπτερο το οποίο μετέφερε τον πρωθυπουργό βρίσκονταν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Τον Αλ.Τσίπρα υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του νησιού, με επικεφαλής το δήμαρχο Γιώργο Σαμσάκο, και ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός.

Εκεί, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αχλαδιώτης αναφέρθηκε στα προβλήματα του νησιού ενώ χαρακτήρισε τιμή για τον τόπο, την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Απαντώντας ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Δεν ήρθα να κάνω διάγγελμα εδώ, ήρθα να εγκαινιάσω έργο -μονάδα αφαλάτωσης, αν και είναι καλός ο χώρος για διαγγέλματα».

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι το έργο που έρχεται, μετά από δεκαετίες, θα δώσει λύση σε ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων του νησιού.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η απύθμενη υποκρισία της Ν.Δ. για τους πρόσφυγες

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι “έκανε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι για τους λαθρομετανάστες”. Είναι το κόμμα που προσπάθησε να απομονώσει την Ελλάδα από την υπόλοιπη Ευρώπη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο