Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

“Σήματα εξόδου από τα μνημόνια η επίσκεψη Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο και Γιούνκερ στην ελληνική Βουλή”

"Η Ελλάδα ανακάμπτει" υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης

Τη σημασία της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα τον Σεπτέμβριο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο ελληνικό Κοινοβούλιο σε λίγες ημέρες, υπογραμμίζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης σημειώνοντας πως αποτελούν σήματα πως η Ελλάδα ανακάμπτει και εξέρχεται από τα μνημόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter:

“Στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου θα μιλήσει τον Σεπτέμβριο ο Τσίπρας, μετά από ομόφωνη απόφαση της διάσκεψης των Προέδρων. Στο ελληνικό Κοινοβούλιο θα μιλήσει στις 26/4 ο Γιούνκερ, μετά από πρόσκληση του Πρωθυπουργού. Σήματα πως η Ελλάδα ανακάμπτει και εξέρχεται από τα μνημόνια”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Όλοι στο Παλαί ντε Σπορ

Η σημερινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα στέλνει δύο μηνύματα. Το πρώτο, που έχει σταλεί από καιρό με μια πλειάδα συγκεντρώσεων σε όλη την Ελλάδα, είναι ότι οι...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο