Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Επιλογή διαρκούς ομηρείας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογή διαρκούς ομηρείας

Στη γνωστή λαϊκή ρήση "ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται" θα μπορούσε να συνοψιστεί το... "μότο" της Ν.Δ. ή τουλάχιστον μια ευλογοφανής εξήγηση για την εκκωφαντική σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώπιον των αποκαλύψεων -από τα αρχεία της Novartis, όχι από τίποτε... "κουκουλοφόρους μάρτυρες"- για συναντήσεις Σαμαρά - Φρουζή, τις οποίες ο πρ. πρωθυπουργός είχε "λησμονήσει" να αναφέρει, για σημειώματα προς τον Άδ. Γεωργιάδη σε ιταμό ύφος ως προς την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει ή για τη χαρτογράφηση των "εμπλεκομένων" κατά την ίδια την εταιρεία έναν ολόκληρο χρόνο πριν αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι...

Μια εκκωφαντική σιωπή που, με τη βοήθεια πολύ συγκεκριμένων ΜΜΕ πολύ - πολύ συγκεκριμένων επιχειρηματιών, προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από άσφαιρους αντιπερισπασμούς, που κατατείνουν στην προσπάθεια της Ν.Δ. να κουνήσει το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ βαφτίζοντάς τον... διαπλεκόμενο! "Είναι κάπως ειρωνικό να μιλάει η Ν.Δ. για διαπλοκή" ανταπάντησε ο Δ. Τζανακόπουλος, αλλά το αυτί της Ν.Δ. δεν ιδρώνει: Αντί να αποστασιοποιηθεί, λ.χ. από τον αντιπρόεδρό της, έσπευσε να ανακοινώσει συνέντευξη Τύπου με... "αποκαλύψεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ"!

Ο Κυρ. Μητσοτάκης επέλεξε την ομηρεία. Το πρόβλημα είναι ότι δεν δείχνει να θέλει να αποστασιοποιηθεί η ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ακολουθώντας τις προτροπές Βενιζέλου για σύμπηξη μετώπου για τη... δημοκρατία!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL