Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
Τόοοση άβυσσος πια!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τόοοση άβυσσος πια!

Άλλο ένα δείγμα της... αβύσσου που τη χωρίζει από τη Ν.Δ. έδωσε η Φώφη Γεννηματά επιλέγοντας, την ημέρα έναρξης του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, να μιλήσει στον "Φιλελεύθερο", όπου όπου δεν αναφέρει ούτε μια φορά τον Κυρ. Μητσοτάκη, ενώ επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ με... υψηλού επιπέδου λόγου:

"Η επιστροφή τους από εκεί που... ήρθαν περνά μέσα από την καθημερινή ενδυνάμωση του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, του Κινήματος Αλλαγής" είπε -χωρίς να εξηγήσει από πού ήρθαν...-, ενώ έδειξε τι την ενοχλεί περισσότερο κάνοντας λόγο για... "γραφική επιμονή" του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα "να υποδύονται τους δήθεν συνομιλητές της δικής μας πολιτικής οικογένειας, της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας"! Οι συμμετοχές στο Προοδευτικό Φόρουμ και οι σχέσεις των ευρωσοσιαλιστών με τον Αλ. Τσίπρα δείχνουν τη σοβαρότητα του λόγου της...

Η κ. Γεννηματά μιλά για "λαφυραγώγηση της κοινωνικής και εκλογικής βάσης της Κεντροαριστεράς", "κατασυκοφάντηση του ΠΑΣΟΚ", ενώ -σε γραμμή Σαμαρά- λέει ότι "με απάτες και αυταπάτες πέτυχαν το τυχοδιωκτικό τους ρεσάλτο στην κυβερνητική εξουσία". Και καταλήγει με άλλο ένα από τα ευφυολογήματα που χαρακτηρίζουν τις ομιλίες της: "Το εισιτήριο της πολιτικής αποδρομής τους έχει ήδη εκδοθεί. Χωρίς επιστροφή...".

Τόση άβυσσος πια;...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL