Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.9°C20.9°C
2 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C19.5°C
2 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
15.5°C19.3°C
1 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.6°C
2 BF 51%
«Η προσπάθεια της ΝΔ να πείσει ότι όλοι είναι ίδιοι με αυτούς είναι αξιοθρήνητη»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Η προσπάθεια της ΝΔ να πείσει ότι όλοι είναι ίδιοι με αυτούς είναι αξιοθρήνητη»

«Ό,τι και να σκαρφιστούν στη ΝΔ για αντιπερισπασμό, το ερώτημα γιατί ο κ. Σαμαράς παρέπεμψε με «ραβασάκι» τον κ. Φρουζή στον «ταμία» του Κράτους, Χρήστο Σταϊκούρα παραμένει. Και αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν να απαντήσουν», τονίζει με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακοπουλος απαντώντας στην αξιωματική αντιπολιτευση.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «η προσπάθεια της ΝΔ και του κ. Σαμαρά να πείσουν για το σκάνδαλο Novartis, ότι όλοι είναι ίδιοι με αυτούς, είναι αξιοθρήνητη».

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπογράμμισε ότι «επειδή επιδεικνύουν δυσκολία αντίληψης , επαναλαμβάνουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ορθώς καταψήφισε την τροπολογία της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου το 2013, διότι το μόνο που έκανε ήταν να μετακυλήσει το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης στους ασφαλισμένους, χωρίς να χάνουν ούτε ένα ευρώ τα αγαπημένα τους επιχειρηματικά συμφέροντα».

Τέλος, ο ίδιος σημειώνει: «Ο Αλέξης Τσίπρας από το 2013 καλούσε σε διάλογο, εάν πραγματικά η τότε κυβέρνηση είχε στόχο τη μείωση της δαπάνης και ενδιαφερόταν για την εξασφάλιση επάρκειας σε φάρμακα και προειδοποιούσε πως "αν η κυβέρνηση επιμείνει στην ψήφιση της τροπολογίας", αυτό "θα σημαίνει ότι μόνος της στόχος είναι να εξυπηρετήσει συμφέροντα". Σήμερα, δυστυχώς, επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας».

Νωρίτερα, η ΝΔ με ανακοίνωσή της σημείωσε ότι «Η μόνη ουσιαστική αποκάλυψη έμελε να είναι πραγματικός κόλαφος για τον κ. Τσίπρα. Την ίδια μέρα (26/11/2013) που ο κ. Φρουζής ζητούσε με συνέντευξη Τύπου την απόσυρση τροπολογίας της κυβέρνησης της ΝΔ για την μείωση της τιμής των φαρμάκων, ο κ. Τσίπρας παραχώρησε και εκείνος έκτακτη συνέντευξη Τύπου ζητώντας ακριβώς το ίδιο. Να μην μειωθούν οι τιμές στα φάρμακα. Άραγε τι έχει να πει για αυτή τη "σύμπτωση" ο κατά τα άλλα λαλίστατος κυβερνητικός συκοφάντης;».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL