Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
Δυσφορία Γεννηματά για τη συνάντηση Τσίπρα - Θεοδωράκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δυσφορία Γεννηματά για τη συνάντηση Τσίπρα - Θεοδωράκη

Ένταση μεταξύ της Φ. Γεννηματά και του Στ. Θεοδωράκη προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού την ερχόμενη Δευτέρα, μετά από τη σχετική πρόσκληση που του απηύθυνε τηλεφωνικά ο Αλ. Τσίπρας ώστε να ενημερωθεί αναλυτικά για το περιεχόμενο της πρότασης του Ποταμιού για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.

Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα από κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός, αφού ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, για την πρόταση νόμου που είχε καταθέσει προ ολίγων ημερών ο επικεφαλής του Ποταμιού, για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, επικοινώνησε χθες μαζί του και συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για το περιεχόμενό της.

Λίγο αργότερα, η επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ. και του Κινήματος Αλλαγής, Φ. Γεννηματά δεν έκρυψε τη δυσφορία της, στέλνοντας και το ανάλογο μήνυμα στον Στ. Θεοδωράκη, μέσω ανάρτησής της στο Twitter: "Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι!", έγραψε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

https://twitter.com/FofiGennimata/status/972104269510926337?ref_src=twsrc^tfw

Η απάντηση του Στ. Θεοδωράκη ήταν ακαριαία και εξίσου σκωπτική, υπονοώντας ότι η στάση του για τα εθνικά θέματα πρέπει να γίνει κατανοητή από τη Χαρ. Τρικούπη ("απ' αυτούς που δεν το κατάλαβαν"). Απευθυνόμενος ουσιαστικά στην Φ. Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού προχώρησε στην εξής ανάρτηση στο Twitter: "Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων".

https://twitter.com/St_Theodorakis/status/972112142357975041?ref_src=twsrc^tfw

Και όποιοι κατάλαβαν, κατάλαβαν...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL