Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Παπαχριστόπουλος: Η μάχη κατά διαπλοκής και φοροδιαφυγής ενώνει ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Eurokinissi

Επισήμανε ότι αυτά τα στοιχεία είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της συνεργασίας παρά τις όποιες διαφορές που υπήρχαν και θα υπάρχουν

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος μίλησε Στο Κόκκινο και επισήμανε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ τους ενώνουν τέσσερα πράγματα.

Δηλαδή η μάχη κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής, της μιντιακής διαπλοκής, η ανάγκη κάθαρσης του πολιτικού συστήματος και η πάταξη της φοροδιαφυγής όπως εξήγησε μιλώντας στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη και τον Νίκο Σβέρκο. Επισήμανε ότι αυτά τα στοιχεία είναι η κινητήρια δύναμη αυτής της συνεργασίας παρά τις όποιες διαφορές που υπήρχαν και θα υπάρχουν.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο λάθος του Κωνσταντίνου Ζουράρι, του οποίου την παραίτηση από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας έκανε δεκτή ο πρωθυπουργός και σημείωσε πως κατά την άποψη του η καταλληλότερη στιγμή για να γίνει ανασχηματισμός είναι ο ερχόμενος Αύγουστος αφού βγει η χώρα από τα μνημόνια.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Μέρα γιορτής

Έπειτα από σχεδόν έξι μήνες αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνταν στις φυλακές της Αδριανούπολης επειδή είχαν περάσει κατά λάθος λίγα μέτρα μέσα σε τουρκικό έδαφος. Για...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο