Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αυτο-διαγράφηκε από την συζήτηση για τον προϋπολογισμό, η Ν.Μπακογιάννη

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η βουλευτής της ΝΔ επρόκειτο να μιλήσει αμέσως μετά τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα. Όμως ενημέρωσε η ίδια τον προεδρεύοντα Μάριο Γεωργιάδη ότι δεν θέλει να μιλήσει και ζήτησε να διαγραφεί από τον κατάλογο των ομιλητών

Διαγράφηκε η Ντόρα Μπακογιάννη από την συζήτηση στην Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2018! Είναι μία πρωτοφανής εξέλιξη στα κοινοβουλευτικά πράγματα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η βουλευτής της ΝΔ επρόκειτο να μιλήσει αμέσως μετά τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα. Όμως ενημέρωσε η ίδια τον προεδρεύοντα Μάριο Γεωργιάδη ότι δεν θέλει να μιλήσει και ζήτησε να διαγραφεί από τον κατάλογο των ομιλητών.

Πηγές από το περιβάλλον της Ντ. Μπακογιάννη έλεγαν αργότερα ότι είχε ραντεβού αλλά δεν εξήγησαν γιατί δεν έκανε αλλαγή με άλλον ομιλητή και επέλεξε να μην μιλήσει καθόλου στον προϋπολογισμό.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η Ν.Δ. εξοφλεί τα ακροδεξιά της γραμμάτια

Η τοποθέτηση του Κ. Τσουβάλα και του Γ. Μαυρωτά σε θέσεις γενικών γραμματέων της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ένα πολιτικό συμπέρασμα οδηγούν: ότι οι δύο εκστρατείες μίσους που διεξήγαγε η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση, δεν είχαν κανένα κίνητρο πέρα από την απροκάλυπτη πολιτική υποκρισία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο