Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.6°C19.1°C
1 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.6°C15.0°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.6°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 67%
Συζήτηση για τις καταστροφές στην Δυτική Αττική θα διεξαχθεί στη Βουλή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συζήτηση για τις καταστροφές στην Δυτική Αττική θα διεξαχθεί στη Βουλή

Ειδική συζήτηση για τις καταστροφές στην Δυτική Αττική θα διεξαχθεί και στη Βουλή όπως είπε ο πρόεδρός της Νίκος Βούτσης. Η Ολομέλεια σήμερα κράτησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα.

Ο Ν. Βούτσης υπογράμμισε ότι «η αποτίμηση θα γίνει με έναν πιο σωστό και συστηματικό τρόπο και από τις πολιτικές δυνάμεις και εκτός και εντός της Βουλής» και τόνισε ότι πάνω από 800 χιλιόμετρα ρεμάτων έχουν μπαζωθεί τα προηγούμενα χρόνια. «Να μην ξεχνάμε και έναν άλλον αριθμό, τα οκτακόσια χιλιόμετρα που, από ό,τι φαίνεται, είναι τα ρέματα τα οποία έχουν μπαζωθεί στη χώρα μας όλες τις προηγούμενες δεκαετίες. Υπάρχουν τα σχέδια και οι αποτυπώσεις. Γι’ αυτό είπα ότι δεν έχει κανένα νόημα να μιλάμε περί θεομηνίας. Δεν είναι εκ Θεού αυτά τα οποία μας συμβαίνουν», επεσήμανε ο πρόεδρος της Βουλής.

«Η σκέψη όλων μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και στις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων να σώσουν εγκλωβισμένους και παράλληλα να αποκαταστήσουν μια ομαλή ζωή στις πληγείσες περιοχές», σημείωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αριστείδης Μπαλτάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL