Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C25.1°C
4 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.5°C20.1°C
4 BF 44%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C21.0°C
4 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C22.2°C
5 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
3 BF 26%
Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Λ. Πετρούνια συναντήθηκε ο Πρ. Παυλόπουλος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Λ. Πετρούνια συναντήθηκε ο Πρ. Παυλόπουλος

“Ίσως κάποιοι να διερωτώνται γιατί συναντιόμαστε σήμερα. Θα μπορούσαμε να το ΄χουμε αναβάλει. Θα μπορούσα να επικαλεστώ το ότι οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και ότι θα συναντιόμασταν μετά από πολύ καιρό. Αλλά προτιμώ να πω ότι αυτή την μέρα πένθους, επέλεξα κι εγώ να μην αναβάλλουμε αυτό το ραντεβού, γιατί η εδώ παρουσία σου σηματοδοτεί πολλά”. Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τον παγκόσμιο πρωταθλητή στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια.

“Σε μια μέρα πένθους που χειμάζεται ένα κομμάτι των συμπολιτών μας εδώ δίπλα στην Δυτική Αττική, εσύ, οι συναθλητές σου, αυτή η γενιά που έχει δώσει τόσα, δείχνει ότι ο λαός μας αντέχει και θα αντέξει” σημείωσε ο ΠτΔ. “Όσο υπάρχουν άνθρωποι όπως εσείς, άνθρωποι που εκφράζουν την αριστεία σε μια αρμονική σύνθεση των επιδόσεων και του ήθους, θα αντέξουμε. Αρκεί να πάρει καθένας από τη νέα γενιά αλλά και από τους μεγαλύτερους το δικό σας παράδειγμα” ανέφερε.

“Λευτέρη μου, καλή δύναμη, συνέχισε και οι καθημερινές δυσκολίες και οι ελλείψεις που υπάρχουν ας μην σε κλονίσουν ποτέ. Οι δικές σου δυνατότητες μπορούν να τα υπερνικήσουν όλα αυτά. Και στο πρόσωπό σου στέλνω αυτόν τον χαιρετισμό τούτη τη δύσκολη μέρα σ’ όλους εσάς που μας κάνατε περήφανους όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Καλωσόρισες και καλή δύναμη” κατέληξε ο Πρ. Παυλόπουλος.

“Είναι τιμή μου να με καλείτε εδώ και τιμή μου ν’ ακούω πως στο πρόσωπό μου απευθύνετε έναν τέτοιο χαιρετισμό, μια τέτοια μέρα που είναι σοκαριστική για μένα και για όλη την Ελλάδα” απάντησε από την πλευρά του ο Λ. Περούνιας. “Και συμπονούμε όλοι εμείς στην Εθνική Ομάδα αυτούς που επλήγησαν. Και εκ μέρους όλης της Εθνικής Ομάδας θα εκφράσω την λύπη μας, την συμπόνια μας και την συμπαράστασή μας σε αυτούς” τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL