Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις για σήμερα

Κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος δήλωσε αναφερόμενος στο σύνολο των έως τώρα διαπραγματεύσεων, ότι «είναι από τις πιο επιτυχημένες συναντήσεις»

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι διαπραγματεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών, καθώς η τελευταία ενότητα που αφορούσε τα δημοσιονομικά μεταφέρεται για αύριο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος «είναι από τις πιο επιτυμημένες συναντήσεις», αναφερόμενος στο σύνολο των έως τώρα διαπραγματεύσεων.

Το ίδιο στέλεχος παραδέχθηκε ότι δεν τα έχουν βρει οι δύο πλευρές ως προς την αρχιτεκτονική των οικογενειακών επιδομάτων, συμπληρώνοντας ότι αυτό το οποίο διακυβεύεται είναι το «εάν θα κατευθύνονται μόνο στους πολύ φτωχούς ή θα περιλαμβάνουν διευρυμένα κριτήρια». 

Επομένως υπάρχει μια διαφωνία ως προς τα εισοδηματικά κριτήρια, η οποία αναμένεται να συζητηθεί ξανά.

Αύριο οι συζητήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από πολύ πρωί και να κρατήσουν μέχρι το μεσημέρι, καθώς οι επικεφαλής των θεσμών αναχωρούν την Παρασκευή.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένα ιστορικό βήμα

Η πρόθεση του γειτονικού μας λαού, να τελειώσει η εθνικιστική αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ, είχε εκφραστεί από το δημοψήφισμα. Ο επιδέξιος χειρισμός της αποχής και των προβλημάτων...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο