Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Βούτσης: Απολύτως καταδικαστέα και επιβεβλημένη η διαλεύκανση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Ο πρόεδρος της Βουλής εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του «στη σύζυγο, τα παιδιά, τα αδέλφια του και όλους τους οικείους, καθώς και στο νομικό κόσμο που έχασε ένα καταξιωμένο μέλος του»

Τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για την εν ψυχρώ δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, η οποία, όπως είπε, είναι απολύτως καταδικαστέα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, τονίζοντας ότι είναι επιβεβλημένη η διαλεύκανση της.

«Η εν ψυχρώ δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προκαλεί θλίψη και αποτροπιασμό. Η εγκληματική αυτή ενέργεια που στρέφεται εναντίον ενός επιστήμονα, οικογενειάρχη, ασχολούμενου με τα κοινά, δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, είναι απολύτως καταδικαστέα και η διαλεύκανσή της επιβεβλημένη» τονίζει χαρακτηριστικά, σε γραπτή δήλωσή του, ο πρόεδρος της Βουλής.

Παράλληλα, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του, «στη σύζυγο, τα παιδιά, τα αδέλφια του και όλους τους οικείους, καθώς και στο νομικό κόσμο που έχασε ένα καταξιωμένο μέλος του».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Μεταπολίτευση: Ιστορική μνήμη και δημοκρατία

Η δικτατορία του 1967 ήταν η κορύφωση της δραστηριότητας του μετεμφυλιακού κράτους. Από τη λήξη του Εμφυλίου πολέμου, ένα πραξικόπημα ήταν πάντοτε υπαρκτή επιλογή στα μυαλά των σκοτεινών μηχανισμών...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο