Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Συνέντευξη τύπου Σοσιαλιστικής Τάσης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνέντευξη τύπου Σοσιαλιστικής Τάσης

Συνέντευξη τύπου διοργανώνει αύριο στις 12.00 η σοσιαλιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΣΗΕΑ, με πληροφορίες να προαναγγέλουν "ειδήσεις". Μάλιστα, απαντήσεις σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις αναμένεται να δώσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κεντρικό στέλεχος της τάσης, Κ. Χρυσόγονος.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες είναι "ανοιχτή" η αποχώρηση της σοσιαλιστικής τάσης από τον ΣΥΡΙΖΑ, με κομματικές πηγές να μην σχολιάζουν μέχρι στιγμής, αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις αύριο. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο όμως δεν αναμένεται να συμπαρασυρθούν τα λεγόμενα "πασοκογενή" στελέχη καθώς οι περισσότεροι έχουν κρατήσει αποστάσεις.

Πηγές προερχόμενες από τον χώρο της κεντροαριστεράς, ανέφεραν πως παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Σοσιαλιστική Τάση είχε ασκήσει κριτική στις αποφάσεις της τελευταίας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για "βραδύτητα που παρατηρείται" σχετικά με το Ελληνικό αλλά "και άλλες επενδύσεις", καλούσε "να πέσουν οι τόνοι" στην αντιπαράθεση που είχε ανοίξει με τους δικαστές. Ανέφεραν ακόμη, δυσλειτουργίες στην δημόσια διοίκηση, κάτι "που θέτει εμπόδια στον υγιή ανταγωνισμό συνεχίζοντας την αντιπαραγωγική λογική ενός ολιγοπωλιακού κρατικοδίαιτου καπιταλισμού και ενός συχνά άγονου συνδικαλισμού" ενώ η Σοσιαλιστική Τάση διαφώνησε  και με τις αποφάσεις σχετικά με την σημαία στα σχολεία.

Περισσότερες πληροφορίες στην αυριάνη έντυπη "Αυγή".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL