Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Δεν μπορούμε να συστήσουμε εξεταστική για εξατομικευμένες περιπτώσεις έρευνας" (Video)

Για μας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, είναι τιμή που είμαστε στο Κοινοβούλιο - Στα σπίτια μας δεν θα πάμε, και να το ξέρετε

«Δεν μπορούμε να συστήσουμε εξεταστική για εξατομικευμένες περιπτώσεις έρευνας. Πρέπει να είναι γενικά και καθολικά τα αιτήματα και να αφορούν αόριστο αριθμό ατόμων και δομές» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας.

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με τις υποθέσεις που έχει διερευνήσει η Βουλή μέχρι σήμερα, λέγοντας: «Έχει καμία σχέση η πρότασή σας με τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας; Τότε δεν υπήρξε παράταξη που να διαφωνήσει για το ποσό του μαύρου χρήματος που κινήθηκε. Έχετε κάτι ανάλογο να προσάψετε ότι θα προκύψει αν διερευνήσουμε το τηλεφώνημα του υπουργού Εθνικής Άμυνας προς τον ισοβίτη; Δεν νομίζω».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε τονίζοντας ότι «για μας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, είναι τιμή που είμαστε στο Κοινοβούλιο και για να απαντήσω στον αρχηγό της ΝΔ, που είπε ότι είναι λίγες οι μέρες μας και θα γυρίσουμε στα σπίτια μας, του λέω ότι δεν θα γυρίσουμε στα σπίτια μας, αλλά θα γυρίσουμε στις δουλειές μας, στις οποίες επί δεκαετίες διακονούσαμε το κοινωνικό σύνολο. Στα σπίτια μας δεν θα πάμε, και να το ξέρετε».

 

Δείτε όλα τα σχόλια