Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.7°C22.9°C
4 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C21.2°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
5 BF 37%
Φ.Γεννηματά: Αλ.Τσίπρας και Π.Καμμένος αγκαλιασμένοι θα πέσουν στον γκρεμό σύντομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φ.Γεννηματά: Αλ.Τσίπρας και Π.Καμμένος αγκαλιασμένοι θα πέσουν στον γκρεμό σύντομα

«Ποιός «κρατάει τη μπαγκέτα» σε αυτή την υπόθεση; Δικαστικός λειτουργός ή πολιτικός παράγοντας;» αναρωτήθηκε η Φ.Γεννηματά αναφερόμενη στην υπόθεση του Noor1 και την εμπλοκή του Π.Καμμένου στην διερεύνησή της. Η Φ.Γεννηματά επέκρινε την στήριξη του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. από την κυβερνητική πλειοψηφία κι ισχυρίστηκε ότι Π.Καμμένος κι Αλ.Τσίπρας «αγκαλιασμένοι θα πέσουν στον γκρεμό σύντομα», ενώ αφιέρωσε σημαντικό κομμάτι της ομιλίας της στον σχολιασμό της πολιτικής επικαιρότητας επιχειρώντας διμέτωπη αντιπαράθεση με ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Η Φ.Γεννηματά έθεσε σειρά ερωτημάτων για την υπόθεση του Noor1 σχετικά με το αν ο Αλ.Τσίπρας γνώριζε τις κινήσεις του Π.Καμμένου, τις ενέργειες της εισαγγελέως που έχει εμπλακεί στην υπόθεση, το αν ο υπουργός Ναυτιλίας Π.Κουρουμπλής είχε ενημέρωση για την δράση του λιμενικού, αλλά και γιατί καθυστέρησε η έκδοση ενταλμάτων για τους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών που ονομάτισε ο Μ.Γιαννουσάκης.

Η Φ.Γεννηματά αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα της στήριξης προοδευτικών νομοσχεδίων ζητώντας να μάθει από τον πρωθυπουργό αν η κυβέρνηση διατηρεί την δεδηλωμένη σε σχέση με την στήριξη των ΑΝ.ΕΛ. σε νομοσχέδια αυτού του χαρακτήρα. Η Φ.Γεννηματά σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να ανεχθούμε την κοροϊδία,  από τη μια τον ΣΥΡΙΖΑ να κλείνει το μάτι στους προοδευτικούς πολίτες  και από την άλλη οι ΑΝ.ΕΛ. στους υπερσυντηρητικούς και ακροδεξιούς».

Νέα επίθεση Φ.Γεννηματά στην «Αυγή»

Με αφορμή αυτό το θέμα η Φ.Γεννηματά επιτέθηκε εκ νέου στην «Αυγή» μιλώντας για υποτιθέμενη προσπάθειά της να παρέμβει στην εκλογή αρχηγού στην Κεντροαριστερά «με κιτρινισμό». Η Φ.Γεννηματά αναφέρθηκε επίσης και στο ναυάγιο του Σαρωνικού επικρίνοντας την έλλειψη ανάληψη ευθύνης, ενώ άφησε υπονοούμενα για τον Π.Κουρουμπλή σχετικά με κωλυσιεργία για τον έλεγχο πλοίων που συνδέονται με λαθρεμπόριο τσιγάρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL