Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Π. Ρήγας: Θέλουμε επιχειρηματικότητα που θα σέβεται τις εργασιακές σχέσεις και θα έχει κοινωνικό πρόσωπο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Ρήγας: Θέλουμε επιχειρηματικότητα που θα σέβεται τις εργασιακές σχέσεις και θα έχει κοινωνικό πρόσωπο

Ένα νέο μοντέλο για την ανάπτυξη της χώρας προτείνουμε μέσα από τα 13 περιφερειακά συνέδρια, τόνισε σήμερα από το Ηράκλειο ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.

«Υλοποιούμε το αναπτυξιακό σχέδιο επιδιώκοντας τη συνδρομή των φορέων κάθε περιοχής» είπε και πρόσθεσε: «Θέλουμε την επόμενη ημέρα της κρίσης μια ανάπτυξη που θα αφορά την κοινωνία και όχι μια ανάπτυξη που θα αφορά τους λίγους».

Από το Ηράκλειο ο κ. Ρήγας απαντώντας στις επικρίσεις της ΝΔ ότι η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμούν επενδύσεις, σημείωσε: «Η απάντηση είναι σαφής. Και τις επενδύσεις θέλουμε και την επιχειρηματικότητα θέλουμε». Διευκρίνισε, ωστόσο: «Δεν είμαστε με την επιχειρηματικότητα που είναι εναντίον των εργασιακών σχέσεων. Είναι μια επιχειρηματικότητα της διαπλοκής και δεν είναι υγιής. Ούτε βεβαίως μια επιχειρηματικότητα Ελντοράντο, η οποία είναι μια επιχειρηματικότητα που θεωρεί τη χώρα αποικία και δεν θέλει να τηρούνται οι νόμοι, οι ελληνικοί και οι ευρωπαϊκοί. Θέλουμε μια επιχειρηματικότητα που θα σέβεται τις εργασιακές σχέσεις. Θα έχει κοινωνικό πρόσωπο».

Με αφορμή την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, στη ΔΕΘ, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ανέπτυξαν στη ΔΕΘ ένα πρόγραμμα και μια πολιτική άποψη, η οποία είναι ακραία νεοφιλελεύθερη, είναι οικειοποίηση και διαμόρφωση μνημονίου και μάλιστα των ακραίων εντολών του ΔΝΤ και των θεσμών, οι οποίοι έχουν μια διαφορετική αντίληψη για την Ευρώπη. Και, επίσης, εξυπηρετεί συμφέροντα, ξεπληρώνει γραμμάτια της διαπλοκής και όλων αυτών που τον στήριξαν τα προηγούμενα χρόνια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL