Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για Eldorado: Ή αυτοί ή Εμείς

Η Eldorado δεν υπακούει σε νόμους, ούτε και τους θέλει. Αυτό που θέλει είναι να γίνει η δουλειά της αδιαφορώντας για τις ζωές μας και ταυτόχρονα στην παρούσα φάση της δίνεται η δυνατότητα - με τις πλάτες της πρόθυμης αντιπολίτευσης, να νομίζει ότι μπορεί να γονατίσει ή ακόμα και να ρίξει την κυβέρνηση της Αριστεράς

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στέλνουν οι πολίτες της Χαλκιδικής, ότι δεν θα υποστείλουν τον αγώνα τους απέναντι σε οποιονδήποτε επιβουλεύεται τις ζωές τους, το περιβάλλον και τις δουλειές τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

"Η αυξανόμενη πίεση της Eldorado προς την κυβέρνηση για την άδεια στις Σκουριές με αιχμή του δόρατος δήθεν τους εργαζόμενους, τα εκβιαστικά τελεσίγραφα και η τραμπούκικη συμπεριφορά της, αποδεικνύει  ότι η διαιτησία, όπου παραπέμφθηκε το θέμα των Σκουριών, είναι ακριβώς αυτό που δεν θέλουν οι χρυσοθήρες.

Παρά την θέση του υπουργείου να μην έχει άλλοθι η εταιρεία για απολύσεις εργαζομένων, οι πρόσφατες αδειοδοτήσεις για την Ολυμπιάδα, της άνοιξαν την όρεξη να συνεχίσει τον εκβιασμό στο πνεύμα "τα παίρνω όλα", ενώ ταυτόχρονα ενέχουν σοβαρούς και πολλαπλούς κινδύνους για το περιβάλλον της περιοχής. Η Eldorado δεν υπακούει σε νόμους, ούτε και τους θέλει. Αυτό που θέλει είναι να γίνει η δουλειά της αδιαφορώντας για τις ζωές μας και ταυτόχρονα στην παρούσα φάση της δίνεται η δυνατότητα - με τις πλάτες της πρόθυμης αντιπολίτευσης. να νομίζει ότι μπορεί να γονατίσει ή ακόμα και να ρίξει την κυβέρνηση της Αριστεράς.

Τώρα είναι η ώρα της οριστικής, πολιτικής απόφασης απέναντι στο θράσος της Eldorado. Την ευθύνη αυτής της απόφασης την έχει η κυβέρνηση και την καλούμε να μην κάνει βήμα πίσω. Γνωρίζει καλά ότι και γι΄αυτό το θέμα, η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας είναι μαζί της.

Το διακύβευμα είναι απλό: ή αυτοί ή Εμείς.

Στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ή ως απλοί πολίτες της Χαλκιδικής, δεν θα υποστείλουμε τον αγώνα μας απέναντι σε οποιονδήποτε επιβουλεύεται τις ζωές μας, το περιβάλλον μας και τις δουλειές μας. Σε κάθε περίιπτωση, θα είμαστε παρόντες και θα συνεχίσουμε, τηρώντας το "Δίκαιη Ανάπτυξη - Κοινωνική Αλληλεγγύη - Ισχυρή Δημοκρατία"".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ποιον κοροϊδεύουν;

Η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. σύρθηκαν εχθές στην υπερψήφιση της τροπολογίας που ανοίγει τον δρόμο για την αύξηση του κατώτατου μισθού. Το έκαναν επειδή ήξεραν ότι, αν καταψήφιζαν, θα είχαν...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο