Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η πορεία των επενδύσεων στο επίκεντρο της Task Force υπό τον Αλ.Τσίπρα

Η πορεία της επένδυσης της Total στα δύο οικόπεδα δυτικά της Κέρκυρας καθώς και η πορεία της επένδυσης της Ferrovie στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση της Task Force την Τετάρτη

Η προώθηση των επενδύσεων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Task Force υπό τον πρωθυπουργό. Σε αυτή συμμετείχαν ο Αντιπροέδρος της Κυβέρνησης Γ.Δραγασάκη, καθώς και οι Δ.Παπαμητρίου, Ευ.Τσακαλώτος, Αλ.Φλαμπουράρης, Δ.Τζανακόπουλος, Αλ.Χαρίτσης, Γ.Χουλιαράκης,  Στ.Πιτσιόρλας και Δ.Λιάκος και οι υπουργοί Γ. Σταθάκης και Χρ. Σπίρτζης.

Επιπλεόν στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκαν:

Η πορεία της επένδυσης της Total στα δύο οικόπεδα δυτικά της Κέρκυρας μετά και τις χθεσινές θετικές αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η πορεία της επένδυσης της Ferrovie στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, με την προγραμματισμένη για αύριο υπογραφή της Σύμβασης στην Κέρκυρα εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα και η επέκταση των δραστηριοτήτων της επιχείρησης και αποφεύγεται ο κίνδυνος επιστροφών κρατικών ενισχύσεων ύψους 692 εκ. ευρώ.

Τέλος, συζητήθηκε η πορεία των διαβουλεύσεων με τους εργαζόμενους και την Eldorado Gold καθθώς επίσης και η πορεία των διοικητικών διαδικασιών για την ολοκλήρωση της επένδυσης στο Ελληνικό.

Δείτε όλα τα σχόλια