Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλέξης Τσίπρας: Αρχίζουμε να οργανώνουμε το μέλλον

eurokinissi

Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo και τα μέλη της διοίκησης

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo Τάσο Τζήκα και τα μέλη της διοίκησης είχε το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης που ξεκινά σήμερα Σάββατο.

Κατά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τη Διοίκηση της ΔΕΘ σημείωσε πως ο φετινός τίτλος της ΔΕΘ θα μπορούσε να είναι  και "αρχίζουμε να οργανώνουμε το μέλλον".

Πρόσθεσε ότι βασικός στόχος είναι η 83η ΔΕΘ (του χρόνου) να είναι η πρώτη που θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός έξω από τη σκληρή επιτροπεία και δεσμεύθηκε πως σε αυτό το βασικό στόχο θα δουλέψουμε. 

Στη συνέχεια συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων και ακολούθως επισκεπτόμενος το περίπτερο του ΟΑΣΘ σημείωσε πως το στοίχημα της σημερινής κυβέρνησης δεν είναι απλά η εκκαθάριση του Οργανισμού αλλά η βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών για τον πολίτη, με τον πήχυ πολύ ψηλά κ όχι σε σχέση με τη προηγούμενη διοίκηση που δεν μπορούσε να είναι χειρότερα.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Κ. Μητσοτάκης: ανεπαρκής, καιροσκόπος, έμπορος εθνοπατριωτισμού

Για να καλύψει την πολιτική του αγωνία μπροστά στο τέλος των ελληνικών προγραμμάτων, αλλά και για να διαχειριστεί τη γενικότερη πολιτική του ανεπάρκεια, ο Κ. Μητσοτάκης καταφεύγει στο πιο χυδαίο είδος πολιτικής

Δειτε ολοκληρο το αρθρο