Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΥΡΙΖΑ: "Η Ν.Δ. είναι φανερό ότι ζει σε παράλληλο σύμπαν"

eurokinissi

«Μόνη λύση, πλέον, το... ΕΑΠ (Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο), όπου μπορούν μέλη της να εγγραφούν χωρίς... κλήρωση!»

«Η Ν.Δ. είναι φανερό ότι ζει σε παράλληλο σύμπαν» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ.

«Δεν έχει καταλάβει απολύτως τίποτα από τη διαπραγμάτευση, τη συμφωνία για το χρέος, την ποσοτική χαλάρωση, την πρόσβαση των ανασφάλιστων στην υγεία, όπως και τη διαγραφή των χρεών τους λόγω νοσηλείας, τη δωρεάν μετακίνηση ανέργων στις αστικές συγκοινωνίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης, κ.λπ. κ.λπ.», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας: «Δεν φρόντισε, μάλιστα, να εκμεταλλευθεί τους καλοκαιρινούς μήνες προκειμένου να ενημερωθεί»

«Μόνη λύση, πλέον, το... ΕΑΠ (Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο), όπου μπορούν μέλη της να εγγραφούν χωρίς... κλήρωση!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση κάλεσε την κυβέρνηση «να δώσει απαντήσεις» για τις «13 ψεύτικες», όπως τις χαρακτήρισε, υποσχέσεις « και όχι να πανηγυρίζει προκλητικά, ζώντας στο δικό της κόσμο, για τα δήθεν επιτεύγματά της, την ώρα που οι πολίτες πιέζονται».

Δείτε όλα τα σχόλια