Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
ΣΥΡΙΖΑ: Ανέκδοτο να μιλά η ΝΔ για οικογενειοκρατία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Ανέκδοτο να μιλά η ΝΔ για οικογενειοκρατία

«Με τον ορισμό της διοίκησης του νέου συγκοινωνιακού φορέα της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται η προσπάθεια εξυγίανσης των αστικών συγκοινωνιών της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας μας» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι προσθέτοντας ότι όσο διαμαρτύρονται, τόσο περισσότερο εκτίθενται απέναντι στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, «οι εκπρόσωποι των πολιτικών δυνάμεων που έχουν βαρύτατες ευθύνες για το καθεστώς παρανομίας, διαπλοκής, σκανδάλων, κακοδιαχείρισης του ιδιωτικού πλην κρατικοδίαιτου ΟΑΣΘ, που συντηρήθηκε επί 6 δεκαετίες».

Παράλληλα, τονίζεται ότι «η υπαγωγή υπό δημόσιο έλεγχο του ΟΑΣΘ είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου φορέα δημόσιων συγκοινωνιών για τη Θεσσαλονίκη, προς όφελος των ανέργων, των ΑμΕΑ, όλων των πολιτών, που όλα αυτά τα χρόνια ταλαιπωρούνταν, για να πλουτίζουν διάφοροι “ημέτεροι”».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τον διορισμό του Στέλιου Παππά, στη θέση του προέδρου του υπό εκκαθάριση Οργανισμού, υπογραμμίζει ότι «είναι φανερό ότι ο πανικός τους για τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου, δεν μπορεί να κρυφτεί. Άλλωστε, αποτελεί τουλάχιστον ανέκδοτο να μιλάει για οικογενειοκρατία η ΝΔ της οικογένειας Μητσοτάκη, με τη γνωστή στο πανελλήνιο ιστορία νεποτισμού και αξιοποίησης του δημόσιου και τραπεζικού χρήματος, που ξεκινά από τον προηγούμενο αιώνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL