Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
"Ο Μητσοτάκης έχει την κατανόησή μας για την επιλογή του να πει τον πόνο του στον Πορτοσάλτε"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Ο Μητσοτάκης έχει την κατανόησή μας για την επιλογή του να πει τον πόνο του στον Πορτοσάλτε"

Σε σκωπτικό τόνο απάντησαν κυβερνητικοί κύκλοι στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει την κατανόηση και την συμπαράστασή μας για την επιλογή του να πει τον πόνο του στον κ. Πορτοσάλτε. Μπορούμε να του προτείνουμε και αστυνομικά μυθιστορήματα για την παραλία. Μπορεί να του φανούν πιο χρήσιμα από τον Αρκά» ανέφεραν με νόημα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνέντευξη ο πρόεδρος της ΝΔ  ευχήθηκε μεταξύ άλλων «χρόνια πολλά» στον πρωθυπουργό για τα σημερινά του γενέθλια και όπως είπε σκέφτεται να του στείλει για δώρο μια κορνίζα με τη γελοιογραφία του Αρκά που γράφει: «Είμαι ψεύτης αλλά ορκίζομαι ότι δεν είμαι κλέφτης, με πιστεύετε;».

Παράλληλα κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα ότι πηγαίνει σε προστατευμένες φιέστες με κομματικά στελέχη και προστασία αστυνομίας. «Όλοι θυμούνται τα ψέματα που είπε. Οι πολίτες δεν έχουν κοντή μνήμη. Οι περιοδείες του κ. Τσίπρα μόνο αναπτυξιακά συνέδρια δεν είναι. Είναι μια μεταφερόμενη κουστωδία υπουργών», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL