Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.2°C18.5°C
3 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.8°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.4°C16.6°C
4 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.9°C17.7°C
3 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
2 BF 67%
Αποχώρηση ΝΔ από τη συζήτηση του ν/σ του υπουργείου Οικονομικών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αποχώρηση ΝΔ από τη συζήτηση του ν/σ του υπουργείου Οικονομικών

Στο δρόμο που χάραξε το Ποτάμι και το ΚΚΕ προχωρά η ΝΔ η οποία αποχώρησε από την συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών στην Ολομέλεια της Βουλής. Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ παραμένει.

«Είναι ασέβεια για την λειτουργία του κοινοβουλίου. Θα πρέπει να διαφυλάξετε το κύρος της Βουλής» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης. Ισχυρίσθηκε μάλιστα ότι οι τροπολογίες αυξήθηκαν από 22 σε 30.

«Εμείς δεν έχουμε δει 30 τροπολογίες» απάντησε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος και ρώτησε αν θα έρθουν και άλλες τροπολογίες προκειμένου να καθορίσει την στάση του.

Η Κατερίνα Παπανάτσιου τον διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες.

«Δεν είμαστε βιτσιόζοι να καθόμαστε εδώ και να φέρνουμε τροπολογίες. Ούτε μας αρέσει να νομοθετούμε με τροπολογίες. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να λύνουμε προβλήματα, να βελτιώνουμε την καθημερινότητα του πολίτη και να μην πάμε παρά πίσω πράγματα που φέρνουν έσοδα, να μην κάνουμε πράγματα που θα πάνε τη χώρα πίσω», σχολίασε πριν από λίγο η υφυπουργός Οικονομικών.

Η ίδια είπε ότι οι περισσότερες τροπολογίες έχουν συζητηθεί στην προεργασία που έγινε στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, και ότι η κυβέρνηση υιοθέτησε και κάποιες από τις προτάσεις και παρατηρήσεις της αντιπολίτευσης και υπήρξε σύμπνοια κατά τη συζήτηση των τροπολογιών.

«Κάποιοι δεν ήθελαν να πάρουν θέση ή τους χαλάσαμε το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο», δήλωσε η υφυπουργός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL