Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.5°C18.1°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.0°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.9°C
2 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.3°C14.1°C
2 BF 54%
Αποχώρησε από την συζήτηση το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αποχώρησε από την συζήτηση το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη

«Διατάξεις ντροπής» χαρακτήρισε τις τροπολογίες με τα υπολειπόμενα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη, Φ. Γεννηματά, λίγο πριν οι βουλευτές της αποχωρήσουν από την συζήτηση.

Η Φ. Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν τολμά να φέρει τις τροπολογίες με την κανονική διαδικασία μιλώντας για «απόλυτο εξευτελισμό» του Αλ. Τσίπρα και των βουλευτών του.

Η Φ. Γεννηματά ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός έδωσε δύο δεσμεύσεις που αποδείχθηκαν κι οι δύο ψέματα αναφερόμενη στην διαβεβαίωση ότι με την ψήφιση του πρόσφατου πολυνομοσχεδίου δεν υπήρχαν άλλες εκκρεμότητες για αξιολόγηση, όπως και σε αυτήν για την ρύθμιση του χρέους που θα οδηγούσε τον Αλ. Τσίπρα να φορέσει γραβάτα.

Η Φ. Γεννηματά υποστήριξε ακόμα ότι οι βουλευτές της συμπολίτευσης διαψεύδουν τους εαυτούς τους όταν υπόσχονταν αύξηση των συντάξεων μετά το 2018, ενώ ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση δίνει στους δανειστές την δυνατότητα να εφαρμόσουν το αφορολόγητο ένα χρόνο νωρίτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL