Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Σε όλα τα μέτωπα - Παρέμβαση Δένδια κατά του λαϊκισμού "ακόμη και στο ίδιο μας το σπίτι" - Αναβρασμός στους βουλευτές της Β. Ελλάδας από τις επιθέσεις σε βάρος του προέδρου του ΠΑΟΚ / Τρικυμία στη Ν.Δ. για τις επιλογές Μητσοτάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σε όλα τα μέτωπα - Παρέμβαση Δένδια κατά του λαϊκισμού "ακόμη και στο ίδιο μας το σπίτι" - Αναβρασμός στους βουλευτές της Β. Ελλάδας από τις επιθέσεις σε βάρος του προέδρου του ΠΑΟΚ / Τρικυμία στη Ν.Δ. για τις επιλογές Μητσοτάκη

Στα όριά της φέρνουν τη Ν.Δ. οι επιλογές του Κυρ. Μητσοτάκη σε όλα τα μέτωπα, καθώς τα στόματα στην αξιωματική αντιπολίτευση ανοίγουν και σε ό,τι αφορά την αντιπολιτευτική στρατηγική του κόμματος, αλλά και αναφορικά με τη στάση που έχει υιοθετήσει η ηγεσία απέναντι στον επιχειρηματία Ι. Σαββίδη.

Μάλιστα χθες, σε βαρυσήμαντη παρέμβαση με εσωκομματικούς αποδέκτες προέβη ο Ν. Δένδιας. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε, κάλεσε σε “πόλεμο” κατά του λαϊκισμού και φωτογράφισε συγκεκριμένα στελέχη της Ν.Δ., καθώς τόνισε ότι “έχουμε καθήκον να συγκρουστούμε με τον λαϊκισμό όπου κι αν κρύβεται, όπου κι αν καταφύγει, ακόμη και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι”. Ταυτοχρόνως, υπογράμμισε ότι τις εκλογές θα κερδίσει “η Ν.Δ. του μέτρου και της λογικής” και κάλεσε τους παρευρισκόμενους “να κερδίσουμε τη μεγάλη ιδεολογική μάχη της θετικής ψήφου”. “Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα είναι ο πρωθυπουργός της θετικής ψήφου” σημείωσε και, στέλνοντας μήνυμα στην ηγεσία του κόμματος να μην περιορίζεται στην στείρα αντιπολίτευση του “σκληρού ροκ”, υπογράμμισε με νόημα ότι “για να κερδίσουμε τη θετική ψήφο, οφείλουμε να σας παρουσιάσουμε το δικό μας αφήγημα, τη δική μας πρόταση.

Παράλληλα, κι άλλα κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. στέλνουν τα δικά τους σήματα στην ηγεσία: κατά των “προσωπικών χαρακτηρισμών για τους αντιπάλους” τάχθηκε χθες (Ραδιόφωνο 24/7) ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κ. Χατζηδάκης, ενώ ο Γ. Κουμουτσάκος τόνισε στον ρ/σ Πρακτορείο πως “οι δυνάμεις της μετριοπάθειας νικούν πάντα τα άκρα”.

Αναταραχή... λόγω Θεσσαλονίκης

Την ίδια ώρα, αναταραχή επικρατεί στη Ν.Δ. και για τις συνεχείς επιθέσεις του Κυρ. Μητσοτάκη στον επιχειρηματία -και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ- Ι. Σαββίδη. Μάλιστα, προχθές οπαδοί της ομάδας γιούχαραν τον πρόεδρο της Ν.Δ., ενώ “γαλάζια” αντιπροσωπεία συνάντησε τον σύνδεσμο των οπαδών για να τους “εξευμενίσει” - ωστόσο, πολλοί εκλεγόμενοι στη Θεσσαλονίκη “γαλάζιοι” βουλευτές απέφυγαν να δώσουν το “παρών” στη συνάντηση.

Πάντως, χθες, ο Κυρ. Μητσοτάκης επέμεινε στις επιθέσεις, καταγγέλλοντας πως “επιχειρείται, σε κοινή θέα, μια ωμή παρέμβαση στον χώρο των ΜΜΕ με τα λεφτά της νέας διαπλοκής και με τα υλικά της παλιάς”, “φωτογραφίζοντας” την εξαγορά μετοχών του Mega που ανήκαν στον Φ. Μπόμπολα από τον Ι. Σαββίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL