Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.1°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.9°C17.0°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.6°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
0 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.0°C
0 BF 58%
Δ. Παπαδημούλης: Ο κ. Σόιμπλε, για λόγους πολιτικής και εκλογικής σκοπιμότητας, θέλει να δείξει ότι είναι κακός δαίμονας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Παπαδημούλης: Ο κ. Σόιμπλε, για λόγους πολιτικής και εκλογικής σκοπιμότητας, θέλει να δείξει ότι είναι κακός δαίμονας

«Ο κ. Σόιμπλε θέλει για λόγους πολιτικής και εκλογικής σκοπιμότητας να δείξει ότι βασανίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες, ότι είναι πολύ αυστηρός, ο κακός δαίμονας που κάνει και ζαβολιές. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν θέλει να βοηθήσει τη χώρα και ενδεχομένως θέλει να βλάψει και την ελληνική κυβέρνηση», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης στον ραδιοσταθμό "Αθήνα 9.84".

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου επισήμανε ότι ο «διεθνής, αλλά και γερμανικός Τύπος χαρακτηρίζουν τον Σόιμπλε ως βασικό υπεύθυνο για το ότι δεν έγινε αυτό το βήμα ολοκληρωμένο στο Eurogroup» και τόνισε: «Λύση θα πρέπει να υπάρξει στις 15 Ιουνίου. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσουμε και το καλοκαίρι. Η ιδέα να μετατεθούν τα πάντα για μετά τις γερμανικές εκλογές είναι πολύ κακή για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη. Εάν περάσει αυτή η τακτική δεν θα βγαίνουν οι στόχοι του προγράμματος».

Εκτίμησε ακόμη ότι «έχουμε ένα γαϊτανάκι εμπλοκών και καθυστερήσεων με πρωταγωνιστή τον Σόιμπλε, συμμέτοχο τον Τόμσεν, δεν είμαι βέβαιος για την κ. Λαγκάρντ, με στόχο το τρενάρισμα, μία παράταση και αναβολή στην υλοποίηση των συμφωνηθέντων από πλευράς δανειστών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL