Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκδηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ

Τμήμα Εργατικής Πολιτικής

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί την πανελλαδική συνδιάσκεψή του (10.30), στο αμφιθέατρο του υπουργείου Μεταφορών (Αναστάσεως 2, Παπάγου, στάση μετρό Εθνική Άμυνα).

 

ΚΥΡΙΑΚΗ

Ανάπτυξη στην Καρδίτσα

Ο ΣΥΡΙΖΑ νομού Καρδίτσας διοργανώνει (10.30 π.μ.), στον χώρο του Παυσιλύπου, συζήτηση για την ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου Καρδίτσας. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας Ηλίας Ξανθάκος. Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν, καθώς και οι επεξεργασίες των άλλων νομών της Περιφέρειας θα ληφθούν υπόψη στη συνολική πρόταση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ

Εκδήλωση για τη Υγεία

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ 5ης δημοτικής κοινότητας Αθήνας πραγματοποιεί (7 μ.μ.), στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας (Ταϋγέτου 60), ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «Τι πετύχαμε, τι αλλάζουμε στην Υγεία» και ομιλητή τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό.

 

Αριστερά και το κίνημα ειρήνης

Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ τιμά τη φετινή επέτειο της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη, οργανώνοντας εκδήλωση (19.00), στην αίθουσα του τρίτου ορόφου των γραφείων του κόμματος στη Λεωνίδου 16-18, με θέμα «Αριστερά και κίνημα ειρήνης». Εισηγήσεις θα κάνουν ο βουλευτής του Κόμματος Αριστείδης Μπαλτάς, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Πάνος Τριγάζης και θα συντονίσει ο συν-συντονιστής του Τμήματος Νεκτάριος Μπουγδάνης.

Δείτε όλα τα σχόλια