Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν ψηφίζει ούτε τα αντίμετρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν ψηφίζει ούτε τα αντίμετρα

Την επιμονή στη σκληρή γραμμή κατά της κυβέρνησης αποφάσισε η Δημοκρατική Συμπαράταξη, όπως είχε προϊδεάσει ότι θα έκανε, πολύ πριν ακόμα ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Συντονιστικού της Κ.Ο. της ΔΗ.ΣΥ., ενόψει της συζήτησης και της ψήφισης στη Βουλή της συμφωνίας, επισημοποιήθηκε η απόφαση για καταψήφιση τόσο των μέτρων όσο και των αντιμέτρων. Το Συντονιστικό των βουλευτών θα συνεδριάσει εκ νέου την Πέμπτη για να εξετάσει πώς διαμορφώνεται η κατάσταση πριν από την ψήφιση και να παγιώσει την αντιπολιτευτική γραμμή της κατά την Ολομέλεια. Σε αυτή τη συνεδρίαση θα συζητηθεί και η πρόταση του Ανδ. Λοβέρδου για αποχώρηση από την ψηφοφορία με καταγγελία της κυβέρνησης για τα μέτρα, με το σκεπτικό ότι έτσι θα δοθεί μεγαλύτερη εικόνα απομόνωσής της απ’ ό,τι με την καταψήφιση. Τη θέση αυτή φέρεται να στηρίζουν δύο ακόμη βουλευτές της ΔΗ.ΣΥ.

Σε δήλωσή της η Φ. Γεννηματά είπε χθες ότι “όχι μόνο θα καταψηφίσουμε τα μέτρα, αλλά και θα αναδείξουμε στο κοινοβούλιο και στην κοινωνία την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης απέναντι σε όσους κατοχυρώνουν την ασφάλεια και φυλάνε την πατρίδα". Επιπλέον ζήτησε “άμεσα διάλογο και την απόσυρση των διατάξεων για τα ειδικά μισθολόγια".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL