Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Εξετράπη η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου / Επέπληξε τον επίτροπο γιατί μίλησε με καλά λόγια για την κυβέρνηση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εξετράπη η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου / Επέπληξε τον επίτροπο γιατί μίλησε με καλά λόγια για την κυβέρνηση

Εξέθεσε τη Ν.Δ. το αντιπολιτευτικό μένος της βουλευτή Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία επέπληξε Ευρωπαίο επίτροπο επειδή συνεχάρη την ελληνική κυβέρνηση για την οικονομία! Ο επίτροπος για Θέματα Ψηφιακής Ενιαίας Αγοράς Άντρους Άνσιπ, που είναι και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ξαφνιάστηκε από την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε μέσα στη Βουλή κατά τη συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Παραγωγής και Εμπορίου.

"Μας εξέπληξε λίγο το ότι δώσατε συγχαρητήρια για τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας και ελπίζω όσο είστε εδώ να μπορέσετε να δείτε λίγο την πραγματικότητα από κοντά" είπε η Α.Μ. Ασημακοπούλου. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν την επίθεση, με τον προεδρεύοντα Τάσο Κουράκη να τους κάνει παρατήρηση.

Αλλά η βουλευτής της Ν.Δ. δεν καταλάβαινε τι έκανε. Βλέποντας τον επίτροπο να ρωτά τους συνεργάτες του, είπε: "Έχω την αίσθηση ότι δεν με προσέχει ο αντιπρόεδρος". "Μήπως θέλετε να σας μιλήσω αγγλικά για να με προσέξετε;" του είπε με ύφος και στα αγγλικά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL