Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.0°C22.4°C
4 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.5°C
3 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
2 BF 30%
Διαθεσιμότητα για προώθηση της εικόνας της Ελλάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διαθεσιμότητα για προώθηση της εικόνας της Ελλάδας

Τη διαθεσιμότητά της για την υποστήριξη της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα, και ειδικά στη διεθνή προώθηση της εικόνας της χώρας, απαλλαγμένης από στερεότυπα και παραπλανητικές εντυπώσεις, δήλωσε αντιπροσωπεία της Ελληνοαμερικανικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Ένωσης (ΑHEPA), η οποία συναντήθηκε χθες με τον Γιάννη Δραγασάκη, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται να διερευνήσουν κάθε δυνατή συνεργασία.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπογράμμισε πως τίθενται οι βάσεις της ανάκαμψης και παρουσίασε τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη μάχη κατά της διαφθοράς και αναλύοντας τα κίνητρα που προσφέρονται για επενδυτικά σχέδια μακράς πνοής. Επισήμανε ακόμη την ανάγκη συστράτευσης όλων στην εθνική προσπάθεια για το τέλος των Μνημονίων.

Τόνισε δε την ιδιαίτερη σημασία της συμβολής της ελληνικής ομογένειας και εξήρε τον ρόλο που διαδραματίζει η ΑΧΕΠΑ στην προβολή της Ελλάδας στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Επίσης, συγχαίροντας την ΑΧΕΠΑ για την έντονη κοινωνική ευαισθησία και τη σχετική δράση της, ανέπτυξε τη δέσμη πολιτικών της κυβέρνησης που στοχεύουν στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και κάλεσε την Ένωση να συμβάλει σε αυτόν τον πρωταρχικής σημασίας σκοπό.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL