Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Πρέπει να καταθέσει πόρισμα έως τις 28 Ιουνίου / Σήμερα το προεδρείο της Προανακριτικής για τον Παπαντωνίου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρέπει να καταθέσει πόρισμα έως τις 28 Ιουνίου / Σήμερα το προεδρείο της Προανακριτικής για τον Παπαντωνίου

Ανακοινώθηκαν τα 21 μέλη της Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής κατά του Γιάννου Παπαντωνίου, η οποία θα συνεδριάσει αύριο προκειμένου να συσταθεί σε σώμα εκλέγοντας και το προεδρείο της. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει 10 μέλη, η Ν.Δ. θα έχει 5 μέλη και όλα τα άλλα κόμματα θα έχουν από 1 μέλος. Η Προκαταρκτική, που θα εξετάσει τα εξοπλιστικά προγράμματα της περιόδου 2000 - 2004, θα έχει προθεσμία να καταθέσει το πόρισμά της μέχρι την 28η Ιουνίου 2017. Τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική Επιτροπή θα συμμετέχουν οι Θοδωρής Δρίτσας, Χρήστος Καραγιαννίδης, Γιώτα Αμανατίδη - Κοζομπόλη, Συμεών Μπαλλής, Γιώργος Ντζιμάνης, Νίκος Ξυδάκης, Γιώργος Παπαφιλίππου, Νίκος Παρασκευόπουλος, Κώστας Παυλίδης και Γιώργος Τσόγκας. Από τη Ν.Δ. θα συμμετέχουν οι Θανάσης Δαβάκης, Τάσος Δημοσχάκης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Κώστας Τασούλας και Κώστας Τζαβάρας. Από το ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει ο Ανδρέας Λοβέρδος, από τη Χρυσή Αυγή ο Γιάννης Λαγός, από το ΚΚΕ ο Θανάσης Παφίλης, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, από την Ένωση Κεντρώων ο Γιάννης Σαρίδης και από το Ποτάμι ο Σπύρος Δανέλλης.

Παράλληλα, δρομολογούνται οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες για να αποφασίσει η Ολομέλεια της Βουλής τη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία που πρότειναν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση για τη λήψη της απόφασης θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Την οριστική απόφαση θα λάβει η Διάσκεψη των Προέδρων, η οποία συνεδριάζει σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL