Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σκόνη
18 °C
14.7°C19.3°C
2 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
12.0°C13.9°C
0 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.0°C16.6°C
4 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.7°C19.3°C
2 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.0°C
0 BF 100%
Υπερασπίστηκε τους προκατόχους του, ξέχασε τον Ανδ. Λυκουρέντζο... / Μ. Βορίδης: "Πράγματι είναι σκάνδαλο το Ντυνάν"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Υπερασπίστηκε τους προκατόχους του, ξέχασε τον Ανδ. Λυκουρέντζο... / Μ. Βορίδης: "Πράγματι είναι σκάνδαλο το Ντυνάν"

Παραδέχθηκε και ο πρώην υπουργός Υγείας της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης ότι το Ντυνάν είναι ένα σκάνδαλο, ωστόσο ισχυρίστηκε πως δεν ευθύνεται η κυβέρνηση Σαμαρά. Κατά τη συζήτηση ενσωμάτωσης κοινοτικής Οδηγίας χθες στη Βουλή, υπερασπίστηκε τους υπουργούς της κυβέρνησης Σαμαρά Άδωνι Γεωργιάδη, Κωστή Χατζηδάκη και Νότη Μηταράκη, αλλά όχι τον ("καραμανλικό") Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον οποίο, όπως είπε μετά σε δημοσιογράφους, ξέχασε να αναφέρει.

"Πράγματι είναι σκάνδαλο το Ντυνάν" ομολόγησε ο Μ. Βορίδης με αφορμή τη δικογραφία κατά τεσσάρων υπουργών της Ν.Δ. Ο βουλευτής της Ν.Δ. ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει αδίκημα και είπε ότι η Βουλή ψήφισε τις ρυθμίσεις που αφορούν το Ντυνάν. "Ποιο είναι το αδίκημα του Μηταράκη και του Χατζηδάκη; Το αδίκημα αυτών είναι ότι δεν είδαν τον Μαρτίνη; Ο Χατζηδάκης γιατί δεν επόπτευσε τον Μηταράκη; Ποιο είναι το αδίκημα του Γεωργιάδη, ο οποίος ζήτησε να διοριστεί διοίκηση στο Ντυνάν για να φύγει η διοίκηση του Μαρτίνη;" αναρωτήθηκε ο Μ. Βορίδης και, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους κάλεσε "να εξηγήσετε γιατί κάνει παράνομη πράξη ο υπουργός που εισηγείται ανοιχτά στη Βουλή συγκεκριμένη διάταξη και αυτή ψηφίζεται από τη Βουλή".

Ο Μ. Βορίδης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κάνει Προκαταρκτική, "αλλιώς οι φήμες, οι λασπολογίες, οι κουβεντούλες και τα υπονοούμενα αυτά τελειώνουν τώρα για μένα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL