Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.3°C16.2°C
2 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
8.1°C13.2°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.0°C13.8°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.8°C
2 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.2°C
0 BF 87%
Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Κώστας Μπαργιώτας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Κώστας Μπαργιώτας

Την ένταξη του στην Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανακοίνωσε ο Κώστας Μπαργιώτας. Με δήλωσή του ο Κ. Μπαργιώτας υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημα της χώρας και ότι η κρίση αντί να υποχωρεί βαθαίνει περισσότερο με την ΝΔ να μην φαίνεται επίσης ικανή να διατυπώσει αξιόπιστη πρόταση εξουσίας και να αρκείται σε μια αέναη και ανούσια εκλογολογία.

«Σε αυτό το πλαίσιο η ανασύσταση της Κεντροαριστεράς σε ενιαίο πολιτικό φορέα, ικανό να περιγράψει και να επιδιώξει το όραμα μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Ελλάδας είναι απολύτως απαραίτητη. Μάλιστα επείγει», αναφέρει ο Κώστας Μπαργιώτας και δηλώνει ότι «το κάλεσμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε ένα Συνέδριο ενότητας και σύνθεσης μπορεί και πρέπει να οδηγήσει στην ενοποίηση όλων των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης».

«Εντάσσομαι από σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια. Μια τέτοια διαδικασία ούτε εύκολη είναι ούτε προδιαγεγραμμένη. Για να είναι επιτυχής προϋποθέτει βούληση και πολιτική γενναιότητα από όλους», αναφέρει ο Κώστας Μπαργιώτας.

Ο βουλευτής είχε εκλεγεί με το Ποτάμι και ανεξαρτητοποιήθηκε πρόσφατα διαφωνώντας με την πορεία του κόμματος.

Μετά την προσχώρηση του Κ. Μπαργιώτα η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει 19 βουλευτές (είναι η τρίτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα) και οι ανεξάρτητοι βουλευτές περιορίζονται σε 6 (από 7 που είναι ως τώρα).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL