Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.1°C
4 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.5°C
3 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.9°C18.9°C
2 BF 45%
Π.Κουρουμπλής: Μέχρι τις 20 Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π.Κουρουμπλής: Μέχρι τις 20 Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση

«Από σήμερα το επιτελείο δουλεύει ακατάπαυστα ώστε την Τρίτη να είναι έτοιμοι να ξεκινήσει η διαδικασία ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής για την απόφαση του Eurogroup και την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα.

Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υπογράμμισε πως μέχρι τις 20 Μαρτίου η ιστορία θα έχει κλείσει και θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.

«Η κυβέρνηση έκανε πολιτική διαπραγμάτευση και για πρώτη φορά δέχεται παράλληλα μέτρα ώστε να σταματήσει η λιτότητα και να προχωρήσει η χώρα», ανέφερε ενώ όσον αφορά την αξιωματική αντιπολίτευση, ο υπουργός Ναυτιλίας τόνισε ότι «αφού κατέρρευσε ο στόχος της για εκλογές, πρέπει να κάνει υπέρβαση και να συνταχθεί σε αυτή την εθνική προσπάθεια. Θα το εκτιμούσε ο ελληνικός λαός».

«Γιατί η ΝΔ δεν έκανε μεταρρυθμίσεις πριν από δύο χρόνια; Εγώ λέω στην κα Μπακογιάνννη -η οποία συμμετείχε στη συζήτηση- να συμβουλεύσει τον πρόεδρο της ΝΔ να απαλλαγεί από επικοινωνιακές επιρροές που δεν ανήκουν και στο χώρο της ΝΔ» ανέφερε Π.Κουρουμπλής.

Παράλληλα, ο ίδιος υπογράμμισε πως «πρέπει να βρούμε κοινό τόπο και κοινό μέτωπο. Δεν έχει να χάσει κανείς. Οι εκλογές θα έλθουν το 2019».

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL