Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.2°C19.8°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.2°C18.2°C
1 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.8°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C14.5°C
0 BF 62%
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ / Η Ν.Δ. επιμένει στη σκευωρία, που κατέρρευσε παταγωδώς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ / Η Ν.Δ. επιμένει στη σκευωρία, που κατέρρευσε παταγωδώς

Να συντηρήσει στην επικαιρότητα ένα ανύπαρκτο θέμα περί... δήθεν “ταξιδιού αναψυχής Τσίπρα στο Παρίσι”, προκειμένου να “συμψηφίσει” τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την απόκτηση του σπιτιού του Βολταίρου στο Παρίσι και τη μη υποβολή “πόθεν έσχες” από τη σύζυγο του Κυρ. Μητσοτάκη επιχείρησε και χθες η Ν.Δ.

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι η “γαλάζια” σκευωρία και συκοφαντία είχε καταρρεύσει ήδη από προχθές, όταν τόσο ο κολοσσός L’ Oreal όσο και η επενδυτική τράπεζα Rothschild είχαν επιβεβαιώσει τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους επικεφαλής τους.

Τη... συντήρηση του θέματος στην επικαιρότητα ανέλαβε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Βασ. Κικίλιας, ο οποίος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι “κάτι κρύβει” και διερωτήθηκε εκ νέου γιατί δεν είχαν ανακοινωθεί οι συναντήσεις του Αλ. Τσίπρα με τους επικεφαλής των δύο φορέων. «Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να κάνει κρυφές ιδιωτικές συναντήσεις και να ψεύδεται δημοσίως» ανέφερε, εξάλλου, η Ν.Δ. με ανακοίνωσή της κατηγορώντας τους κ. Τσακαλώτο και Καμμένο πως “συνεχίζουν να σιωπούν”.

Τεχνικός σύμβουλος η Rothschild

Κι όλα αυτά την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος ανακοίνωνε χθες ότι στην επενδυτική τράπεζα Rothschild ανατίθεται ο ρόλος του τεχνικού συμβούλου για την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές.

Ο Δ. Τζανακόπουλος αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ήδη από τις 25 Ιανουαρίου ο υπουργός Οικονομικών απέστειλε επιστολή στον ΟΔΔΗΧ, με την οποία ζητούσε την άμεση πρόσληψη τεχνικού συμβούλου για την προετοιμασία της χώρας για την έξοδο στις αγορές. Δύο ημέρες αργότερα το Δ.Σ. του ΟΔΔΗΧ με επιστολή του όρισε την επενδυτική τράπεζα Rothschild και αναμένεται η έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης και η δημοσίευσή της στη “Διαύγεια”, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

ΣΥΡΙΖΑ: “Αστειότητες σε επίπεδο παραληρήματος”

Η επιμονή της Ν.Δ. στο εν λόγω θέμα προκάλεσε την έντονη αντίδραση και του ΣΥΡΙΖΑ. “Οι αστειότητες περί μυστικής επίσκεψης στο Παρίσι πλέον έχουν περάσει στο επίπεδο του παραληρήματος από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο αρχηγός του κόμματος κ. Μητσοτάκης κρύβει το πόθεν έσχες της συζύγου του, λες και πρόκειται για προσωπικό δεδομένο, ενώ είναι εκ του νόμου υποχρέωσή του να το καταθέσει” υπογράμμισε το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL