Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
Φ. Γεννηματά: Αποδέχεστε όλα τα μέτρα που ζητά το ΔΝΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φ. Γεννηματά: Αποδέχεστε όλα τα μέτρα που ζητά το ΔΝΤ

«Αποδέχεστε όλα τα μέτρα που ζητά το ΔΝΤ, απλά προσπαθείτε να τα μεταφέρετε για μετά το 2018, ώστε να μείνει ο φερετζές της δήθεν διαπραγμάτευσης» υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη, Φ. Γεννηματά, στην δευτερολογία της κατά την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Η Φ. Γεννηματά ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση «με το δεξί προσκάλεσε το ΔΝΤ στην χώρα και με το αριστερό το διώχνει».

Σχετικά με το ζήτημα του εκλογικού νόμου, η Φ. Γεννηματά υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θέλει να παραμείνει λίγο παραπάνω καιρό στην εξουσία και ζήτησε να σταματήσουν τα «παιχνίδια» με τους θεσμούς. Η Φ. Γεννηματά ισχυρίστηκε ότι ο νόμος που έφερε η κυβέρνηση δεν είναι ίδιος με την παλιότερη πρόταση του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη για την απλή αναλογική κάνοντας λόγο για «κουτοπονηριές».

Είμαστε το μόνο κόμμα που έφερε ορκωτούς λογιστές για τα οικονομικά του

Σχετικά με το ζήτημα της διαπλοκής, η Φ. Γεννηματά αναρωτήθηκε γιατί, αφού ο Θ. Πανταλάκης δεν έκανε καλά την δουλειά του στην Αγροτική Τράπεζα σχετικά με την δανειοδότηση των κομμάτων, τότε γιατί η κυβέρνηση τον διόρισε στην Τράπεζα Αττικής. Η Φ. Γεννηματά υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που έφερε ορκωτούς λογιστές για να ελέγξουν τα οικονομικά του, το πόρισμα των οποίων πήγε και στην Δικαιοσύνη, ενώ μείωσε και κατά 95% το λειτουργικό κόστος του κόμματος.

Η Φ. Γεννηματά άφησε αιχμές και για την Ν.Δ. κατηγορώντας την ότι με την πόλωση που καλλιεργεί «ρίχνει νερό στον μύλο του ΣΥΡΙΖΑ». Η Φ. Γεννηματά σημείωσε ότι «τον λαϊκισμό τον ζήσαμε και στα Ζάππεια και τις πλατείες των αγανακτισμένων», όπου συμμετείχε κι η Ν.Δ., και ζήτησε την ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ώστε αυτή να είναι «καταλύτης εξελίξεων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL