Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.2°C24.8°C
3 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.5°C
4 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C23.0°C
3 BF 43%
Ένδεια επιχειρημάτων κι απόπειρα «δολοφονίας» χαρακτήρα, καταλογίζει η Τ.Χριστοδουλοπούλου στον Μ.Βαρβιτσιώτη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ένδεια επιχειρημάτων κι απόπειρα «δολοφονίας» χαρακτήρα, καταλογίζει η Τ.Χριστοδουλοπούλου στον Μ.Βαρβιτσιώτη

«Η χρήση μη πολιτικών μειωτικών χαρακτηρισμών παραπέμπει τόσο σε ένδεια επιχειρημάτων, όσο και σε αυτό που ο ίδιος ο κ. Βαρβιτσιώτης, στις δηλώσεις του, επέμενε ότι θέλει να αποφύγει: την απόπειρα «δολοφονίας» χαρακτήρα» τόνισε η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, απαντώντας στις ύβρεις που εκτόξευσε προς το πρόσωπό της ο βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στον Flash FM.

Η ίδια υπενθύμισε στον Μ. Βαρβιτσιώτη, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλεσε την πρώην αναπληρώτρια υπουργό Μετανάστευσης «τρελή», ότι «η ανθρωπιστική πολιτική στο ζήτημα του προσφυγικού, για την οποία η Ελλάδα έχει δεχθεί τα πλέον ευμενή σχόλια από ευρωπαϊκές και διεθνείς αρχές κι ηγεσίες, εγκαινιάστηκε την περίοδο της υπουργίας του».

Η Τ.Χριστοδουλοπούλου επισήμανε ακόμα ότι «για την αυταρχική και κατασταλτική πολιτική της πυγμής απέναντι σε αδύναμους και κατατρεγμένους, που ήταν το δόγμα της κυβέρνησης Σαμαρά, στην οποία ο κ. Βαρβιτσιώτης ήταν υπουργός Ναυτιλίας, ακόμη απολογείται» κι υπογράμμισε ότι «δυστυχώς, για τον κ. Βαρβιτσιώτη, η Αριστερά, με το ηθικό πλεονέκτημά της, ανέλαβε να σώσει τις ευρωπαϊκές αξίες, σε αντίθεση με τους «Βίζεγκραντ» πολιτικούς του ομοϊδεάτες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL