Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Σιγή ιχθύος για το ανήλικο παιδί από Κουρτάκη - Τζένο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σιγή ιχθύος για το ανήλικο παιδί από Κουρτάκη - Τζένο

Να υποβαθμίσουν τους ισχυρισμούς τους περί εμπλοκής του ανήλικου γιου τού υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝ.ΕΛΛ. Π. Καμμένου με την τρομοκρατία προσπάθησαν τα διευθυντικά στελέχη των “Παραπολιτικών” Γ. Κουρτάκης και Π. Τζένος, που δικάζονται σήμερα για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι δύο δημοσιογράφοι δεν αναφέρθηκαν καθόλου στο θέμα στη ραδιοφωνική τους εκπομπή, ενώ μέσω του δικηγόρου τους επιχείρησαν να “θολώσουν τα νερά”, υπονοώντας ότι αναφέρονταν στον ενήλικο γιο του Π. Καμμένου Ηλία, που κατοικεί μόνιμα στις ΗΠΑ. Ο Ηλ. Καμμένος τους έκανε κι αυτός με τη σειρά του μήνυση.

Στην εκπομπή τους, οι δύο δημοσιογράφοι επιχείρησαν να αποδομήσουν τις κατηγορίες του Π. Καμμένου ότι ουσιαστικός σκοπός των επιθέσεών τους στον ανήλικο γιο του ήταν να τον εκβιάσουν σχετικά με τις καταγγελίες του για τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ, στην οποία περιλαμβάνονται κι οι ίδιοι. Ο Γ. Κουρτάκης ισχυρίστηκε ότι έχει δεχτεί στο παρελθόν απειλές από τον Π. Καμμένο, καθώς, όταν το 2015 προκάλεσε τον Π. Καμμένο να αποδείξει τις καταγγελίες για “μαύρα” χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ, έλαβε το μήνυμα στο κινητό του ότι “Θα σε τελειώσω”. Ο Γ. Κουρτάκης παρατήρησε ότι μετά τις απειλές αυτές ο Π. Καμμένος συνέχισε να φιλοξενείται στα “Παραπολιτικά”, επισκεπτόμενος μάλιστα το γραφείο του ίδιου.

Ο Γ. Κουρτάκης επιχείρησε μάλιστα να εμπλέξει στην υπόθεση τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππά, καλώντας τον να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό του ότι την παραμονή της δίκης για την αγωγή των “Παραπολιτικών” στον Π. Καμμένο η δικηγόρος και σύζυγός του Ελ. Τζούλη είχε ζητήσει τη μεσολάβηση του Ν. Πάππα για απόσυρση της αγωγής, κάτι που, σύμφωνα με τον Γ. Κουρτάκη, του μετέφερε ο ίδιος ο Ν. Παππάς. Ο Γ. Κουρτάκης ισχυρίστηκε ότι έλαβε παρόμοιο αίτημα για απόσυρση της αγωγής και απομάκρυνση του δικηγόρου του Μ. Βορίδη και από τον ίδιο τον Π. Καμμένο.

Οι δύο δημοσιογράφοι επανέφεραν και την υπόθεση του ταξιδιού του Π. Καμμένου στις Άλπεις, ζητώντας από τον πρόεδρο της Eurobank Ν. Καραμούζη και τον δημοσιογράφο Τ. Μπούρα να επιβεβαιώσουν ότι πέρασαν τις διακοπές τους μαζί με τον Π. Καμμένο.

Δ. Τζανακόπουλος: “Δεν κάνουν πολιτική κριτική, επιδιώκεται δολοφονία χαρακτήρων”

Έντονα επικριτικός για την επιλογή των δύο δημοσιογράφων να εμπλέξουν τον ανήλικο γιο τού Π. Καμμένου στην αντιπαράθεση μαζί του εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος. “Όταν οι κύριοι αυτοί αναφέρθηκαν στην εκπομπή τους στο παιδί, δεν είχαν, τουλάχιστον, τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να συγκεκριμενοποιήσουν τις κατηγορίες τους. Αντιθέτως, άφησαν ανοιχτά όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, ψευδή ή αληθή” τόνισε χαρακτηριστικά ο Δ. Τζανακόπουλος, επισημαίνοντας ότι “Είναι πασιφανές ότι κατ’ αυτό τον τρόπο δεν γίνεται πολιτική κριτική, αλλά επιδιώκεται μια δολοφονία χαρακτήρων”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL